Μαρσελίνο: “Έχουμε την ικανότητα να κερδίσουμε”

Δεν χάνει τις ελπίδες του ο Μαρσελίνο απέναντι στη Μαρσέιγ.

Ο Μαρσελίνο δεν έχει χάσει τις ελπίδες του για πρόκριση, μετά την ήττα με 4-0 από την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» για το Europa League. Ωστόσο, γνωρίζει ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να χάσουν τη συγκέντρωση τους απέναντι στη Γαλλική ομάδα. Διαβεβαιώνοντας ότι οι παίκτες του δεν θα σκεφτούν τον αγώνα του Σαββατοκύριακου, απέναντι στη Βαλένθια και ότι θα βγουν στο γήπεδο προκειμένου να ανατρέψουν το παιχνίδι και να πάρουν την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα παίξουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που μας νίκησε στο πρώτο παιχνίδι, στο οποίο δεν ήμασταν καλοί. Θέλουμε να δείξουμε ότι η διαφορά δεν είναι το πρόβλημα και φυσικά θα θέλαμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Μετά από μια δύσκολη χρονιά, η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και θα δούμε τι ακολουθεί», είπε αρχικά ο Μαρσελίνο για να συνεχίσει:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία. Έχουμε δώσει προτεραιότητα στο τώρα, η Βαλένθια είναι πολύ μακριά. Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι και να κερδίσουμε. Πρέπει να ανακτήσουμε τις αισθήσεις και να σεβαστούμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά τον αντίπαλο», και κατέληξε:

«Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα, που θα προσπαθήσει να μας σταματήσει. Για να νικήσουμε την Μαρσέιγ πρέπει να το κάνουμε σωστά, διαφορετικά δεν θα κερδίσουμε. Έχουμε την ικανότητα να τους κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε. Το ποσοστό επιτυχίας τους ήταν συνολικό. Με τις πρώτες τέσσερις ευκαιρίες τους πέτυχαν τρία γκολ. Αλλά πρέπει να σκεφτούμε να γυρίσουμε την εις βάρος μας κατάσταση και να δείξουμε ότι το αποτέλεσμα του πρώτου σκέλους ήταν τυχαίο.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.