Μαρσέιγ – Βιγιαρεάλ 4-0 : Γλέντι πρόκρισης στην Κυανή ακτή… (Highlights)

Με δύο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ (42’ πεν., 59’) ένα του Βερετού στο 23’ κι ένα αυτογκόλ του Μοσκέρα (28’) η Μαρσέιγ πέτυχε νίκη – πρόκρισης 4-0 επί της Βιγιαρεάλ στο Βελοντρόμ

Μπορεί πριν από επτά μήνες η Μαρσέϊγ να βίωνε μια από τις μεγαλύτερες Ευρω-απογοητεύσεις των τελευταίων χρόνων – με τον αποκλεισμό της από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ – που σήμανε και την απαρχή μιας δύσκολης εποχής στην οποία προέκυψε μια αγχωτική πορεία στο πρωτάθλημα και οι αλλαγές δύο προπονητών, όμως απόψε στο «Βελοντρόμ» προέκυψε ένα μεγάλο πανηγύρι!
Η Ο.Μ. από τη στιγμή που της «βγήκε» ένα αποτελεσματικό πεντάλεπτο στα μισά του πρώτου μέρους – με το πρώτο γκολ του Βερετού (23’) και το αυτογκόλ του Κολομβιανού Μοσκέρα πέντε λεπτά πιο μετά – έκανε ότι ήθελε μπροστά σε ένα εκστασιασμένο πλήθος που έβλεπε τη «δουλειά» να γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα στη συνέχεια!
Στο 42’ και με τη συνδρομή του VAR υποδείχθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μοσκέρα επί του Σαρ κι από την άσπρη «βούλα» ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε το 3-0.
Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 4ο γκολ των γηπεδούχων στο 59’ έπειτα από ωραία προσπάθεια και επί της ουσίας κάπου εκεί δεν κρίθηκε μόνον η νίκη αλλά και η πρόκριση – με βάση τη λογική – στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Τη συγκεκριμένη λογική «ενίσχυσε» η αποβολή του Κολομβιανού Μοσκέρα με 2η κίτρινη κάρτα αργότερα καθώς κάπου εκεί «έπεσαν» οι στροφές του ματς.
Ένα είδος… οίκτου από την ομάδα της Μασσαλίας σε συνδυασμό με το σβήσιμο των «μηχανών» – όσων δούλευαν τέλος πάντων – του «κίτρινου υποβρυχίου» προκειμένου να καταλήξουμε διαδικαστικά στο τελικό 4-0 μισή ώρα αργότερα…





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.