Άντεξε η Μπενφίκα, ήττα δίχως κόστος για Μίλαν (videos)

Στην φάση των 16 του Europa League προκρίθηκαν Μίλαν και Μπενφίκα, καθώς υπερασπίστηκαν το σκορ στους πρώτους αγώνες τους, με τις Ρεν και Τουλούζ να αποχαιρετούν την διοργάνωση.

Η Ρεν προήγηθηκε τρεις φορές της Μίλαν, πήρε τη νίκη με 3-2 αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα και έτσι οι “Ροσονέρι” προκρίηκαν στους 16 του Europa League, εκεί όπου θα βρεθεί και η Μπενφίκα που απέκλεισε την Τουλούζ στη Γαλλία, με το μεταξύ τους παιχνίδι να τελειώνει στο 0-0. Οι Πορτογάλοι στον πρώτο αγώνα είχαν επικρατήσει 2-1.

Ρεν-Μίλαν 3-2

Η Ρεν άνοιξε νωρίς το σκορ, καθώς στο 11ο λεπτό ο Μπουριζό αξιοποίησε την ασίστ του Σανταμαρία και με ωραίο σουτ νίκησε τον Μενιάν για το 1-0.

Η απάντηση της Μίλαν ήρθε στο 22’, με τον Τεό Ερναντέζ να βγάζει σέντρα από τα αριστερά και τον Γιόβιτς με δυνατή κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1.

Οι Γάλλοι μπήκαν ξανά μπροστά στο σκορ στο 49ο λεπτό με πέναλτι του Μπουριζό, όμως η χαρά των γηπεδούχων κράτησε λίγα λεπτά καθώς στο 58′ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Λεάο που πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του για να ισοφαρίσει σε 2-2.

Η Λανς κέρδισε δεύτερο πέναλτι στο 67′ για χέρι του Γιόβιτς μετά από κεφαλιά του Καλιμουεντό και ο Μπουριζό που ανέλαβε την εκτέλεση νίκησε ξανά τον Μενιάν για το 3-2 με τον ίδιο να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Ρεν: Μανταντά, Ντουέ (57’ Σεϊντού), Ομάρι, Τεάτ, Τρουφέρ, Σανταμαρία (57’ Ματουσίβα), Ντ.Ντουέ (71’ Μπλας), Μπουριζό, Γκουϊρί (80’ Γιλντιρίμ), Καλιμεντό, Τεριέ (72’ Σαλάχ).

Μίλαν: Μενιάν, Ερναντέζ, Γκάμπια, Κίερ, Φλορέντσι (84’ Τεράτσιανο), Μπενασέρ (61’ Λόφτους Τσικ), Ράιντερς, Πούλισικ (61’ Τσουκβουέζε), Λεάο (61’ Οκαφόρ), Μούσα (80’ Τιό), Γιόβιτς.

Τουλούζ-Μπενφίκα 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Τουλούζ με τη Μπενφίκα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και τους Πορτογάλους να παίρνουν την πρόκριση χάρη στη νίκη 2-1 στη Λισαβόνα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Ανατόλι Τρουμπίν ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της ομάδας του.

Τουλούζ: Ρέστες, Ντέσλερ (30’ Καμάντζι), Κόστα, Νικολάισεν, Ντιαρά (23’ Μπιάκολο), Σπρίρινγκς, Σιέρο, Ντόνουμ, Γκμπόχο (80’ Μάγκρι), Σουάζο (80’ Μπαμπίτσκα), Νταλινγκά.

Μπενφίκα: Τρουμπίν, Μοράτο (46’ Άλβαρο), Σίλβα, Οταμέντι, Μπα, Νέβες, Νέρες (68’ Όρσνες), Ντι Μαρία, Ράφα, Ζοάο Μάριο, Τένγκεστ (46’ Καμπράλ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.