Φέγενοορντ-Ρόμα 1-1: Όλα θα κριθούν στη Ρώμη…(hls)

Στην ιταλική πρωτεύουσα θα κριθεί το εισιτήριο για τους "16" του Europa League με τους Ολλανδούς να αδυνατούν να διατηρήσουν το προβάδισμα που πήραν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο Ρότερνταμ η Φέγενοορντ μολονότι παρατάχθηκε δίχως τους πολύτιμους Χερτράουντα, Τίμπερ, (ο αρχισκόρερ Χιμένες δεν ήταν στο βασικό σχήμα καθότι είχε χάσει προπονήσεις) ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη με τον Παϊσάο στο 21′.

Η Ρόμα είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 41′, ωστόσο μετά το σουτ του Παρέδες ο Βέλενροϊτερ βρήκε ελάχιστα την μπάλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι, για να έρθει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου το γκολ που διαμόρφωσε το σκορ προτού οι ομάδες βρεθούν στα αποδυτήρια.

Ο Χάρτμαν σέντραρε από τα αριστερά και ο Παϊσάο όντας αμαρκάριστος στην “καρδιά” της ιταλικής άμυνας, με το 6ο γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις έδωσε προβάδισμα στους πρωταθλητές Ολλανδίας.

Oι “τζαλορόσι” κατάφεραν να φέρουν την αναμέτρηση στην ισορροπία με τον πρώτο σκόρερ τους, Ρομέλου Λουκάκου (έφτασε τα 6 στο Europa League και 16 συνολικά στη σεζόν) στο 67′ μετά την περίφημη σέντρα του Σπινατσόλα κι όλα θα κριθούν στην Ρώμη σε 7 βράδια, μεταξύ δύο ομάδων που έχουν κοντραριστεί και τις 3 τελευταίες σεζόν στην Ευρώπη με νικήτρια τις δύο προηγούμενες τη Ρόμα.

Στον πάγκο των Ολλανδών έμεινε ο Κώστας Λάμπρου, ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας του Σλοτ.

Φέγενοορντ: Βέλενροϊτερ, Νιούκοοπ (78′ Ριντ), Μπέιλεν, Χάντσκο, Χάρτμαν, Στενγκς (71′ Ιβάνουσετς), Ζερουκί, Βίφερ, Μίντε (67′ Λινγκρ), Ουέντα (67′ Χιμένες), Παϊσάο (78′ Μιλάμπο)

Προπονητής: Άρνε Σλοτ

Ρόμα: Σβίλαρ, Κάρσντορπ (81′ Τζελίκ), Γιορέντε, Μαντσίνι, Σπινατσόλα, Μποβέ (87′ Κριστάντε), Παρέδες, Πελεγκρίνι, Ντιμπάλα (87′ Μπαλντάντσι), Λουκάκου, Ζαλέφσκι (63′ Ελ Σαράουι)

Προπονητής: Ντανιέλε Ντε Ρόσι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.