Sold out το Άγιαξ – ΑΕΚ

Κατάμεστο το γήπεδο του Άγιαξ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (14/12, 22:00, MC Novasports.gr).

Το παιχνίδι του Άγιαξ με την ΑΕΚ θα είναι sold out. Θυμίζουμε ότι η «Ένωση» έχει εξασφαλίσει εισιτήρια για τους φιλάθλους της, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην πόλη του Άμστερνταμ για τον «τελικό» πρόκρισης της Πέμπτης (14/12, 22:00, MC Novasports.gr).

Μάλιστα κατά την τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο αγώνα, προέκυψαν κάποια θέματα. Αρχικά ο «Αιάντας» έχει διαθέσει τα εισιτήρια σε φιλάθλους εγγεγραμμένους στο μητρώο της ομάδας. Τα «μαγικά χαρτάκια» είναι αυστηρά προσωπικά και σε περίπτωση που εντοπιστεί Έλληνας φίλαθλος, ο οποίος επιχειρεί να μπει στο γήπεδο στη θέση Ολλανδού αυτόματα ακυρώνεται το εισιτήριο και θα του απαγορευθεί η είσοδος.

Η άφιξη των φίλων της ΑΕΚ στο γήπεδο γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες των φιλοξενούμενων και όχι από διαφορετικά σημεία του περιβάλλοντα χώρου. Όποιος φίλαθλος των φιλοξενούμενων προσπαθήσει να προσεγγίσει από άλλο σήμειο τότε θα απομακρύνεται από τους υπέυθυνους ασφαλείας.

Τέλος για τη μεταβίβαση των οπαδών, η ΑΕΚ ενημέρωησε ότι η γραμμή 54 του μετρό οδηγεί από κεντρικό σταθμό στο γήπεδο και πρέπει να αποφευχθεί η χρησιμοποίηση άλλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.