Αϊτόρ: «Τα δώσαμε όλα κόντρα στη Βιγιαρεάλ, να κερδίσουμε τον ΟΦΗ»

Το σχόλιο του Αϊτόρ για την ήττα στην Ισπανία από τη Βιγιαρεάλ, αλλά και το ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ (03/12, 19:30, MC Novasports.gr).

Δύσκολη αναμέτρηση χαρακτήρισε ο Αϊτόρ το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στο «Θεράμικα» με 3-2 από το «κίτρινο υποβρύχιο» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στη συνέχεια ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μίλησε στους εκπρόσωπους του ελληνικού Τύπου για το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο την Κυριακή (03/12, 19:30).

Αναλυτικά όλα όσα δηλώσε:

Για την εξέλιξη του Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός: «Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και να κάνουμε το 3-3, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Τα δώσαμε όλα. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, επειδή παλέψαμε σαν ομάδα. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά πράγματα. Να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με θετική διάθεση».

Για το τί κρατάει η ομάδα από το παιχνίδι αυτό: «Μένω στα θετικά. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και τους βάλαμε δύσκολα. Σημειώσαμε ένα γκολ το οποίο λόγω VAR ακυρώθηκε, αφού υπήρξε οφσάιντ. Κάναμε τα πράγματα δύσκολα για μία σημαντική ομάδα».

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος την περίοδο αυτή της επιστροφής του: «Είμαι καλά. Πρέπει να προετοιμαστούμε την Κυριακή για το σημαντικό παιχνίδι που έχουμε απέναντι στον ΟΦΗ. Είναι μία δυνατή ομάδα με πολύ ενέργεια. Πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.