Παναθηναϊκός: Για το αποτέλεσμα στην Ισπανία

Ο Παναθηναϊκός θέλει το θετικό αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ, για να παραμείνει στο «κόλπο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση (22:00).

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς, ενώ η ισπανική ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με έξι βαθμούς. Στην κορυφή του ομίλου βρίσκεται η Ρεν με εννέα βαθμούς, ενώ ουραγός είναι η Μακάμπι Χάιφα με ένα βαθμό. Το «τριφύλλι» δεν έχει την καλύτερη δυνατή προϊστορία στα ματς του στην Ισπανία, καθώς έχει μόλις μια ισοπαλία σε 16 αναμετρήσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους τραυματίας Μάγκνουσον και ΠάλμερΜπράουν. Από την άλλη πλευρά, ο Μαρθελίνο δεν υπολογίζει στους Σόρλοθ, Σουάρεθ και Μαντί, ενώ την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Κοκλέν και Γκαμπιά.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Μπρινιόλι στην εστία και τους Σένκεφελντ και Αράο στο κέντρο της άμυνας. Οι Βαγιαννίδης και Μλαντένοβιτς θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Ρούμπεν, Τσέριν και Μπερνάρ να είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής. Οι Παλάσιος, Αϊτόρ και Ιωαννίδης θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, το «κίτρινο υποβρύχιο» θα παραταχθεί με τους Γέργκενσεν στην εστία και Αλμπιόλ και Κουένκα στο κέντρο της άμυνας. Οι Φόιθ και Μορένο θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Ακόμαχ και Καπουέ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Παρέχο, Μπαένα και Ζεράρ θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Μοράλες στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.