Μαρτίνεθ: “Είμαστε ομάδα πλούσια σε τακτική, να μειώσουμε τα λάθη” (video)

Αποστολή Φράιμπουργκ: Βασίλης Κωνσταντόπουλος
Όσα είπε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το παιχνίδι κόντρα στη Φράιμπουργκ (19.45, 30/11).

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στο Europa PARK απ’ τη Φράιμπουργκ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League (19.45, 30/11). Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου αναφέροντας:

Για το επερχόμενο ματς με τη Φράιμπουρκ:

“Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του. όχι τόσο όσον αφορά σε εκείνο το παιχνίδι. Δεν στεκόμαστε σε εκείνο το παιχνίδι. Πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ από τότε. Είμαι πολύ πιο έτοιμοι. Έβλεπα μία συνέντευξη του Μαλντίνι που μιλούσε για μία ομάδα προσεκτική και ώριμη. Νομίζω ότι είμαστε μία τέτοια ομάδα. Είμαστε πολύ πιο ώριμη ομάδα. Δεν κάνουμε εύκολα λάθη και νομίζω ότι είμαστε πιο έτοιμοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι”.

Για το αν η αναφορά στον Μαλντίνι μαρτυρά βαρύτητα στην άμυνα:

Επειδή είναι λίγο βαρετές οι συνεντεύξεις Τύπου το έκανα για να έχετε κάτι να γράψετε (γέλια). Είναι ωραίες αυτές οι αναφορές όπως με τον Μαλντίνι. Είμαστε 11 στον αγωνιστικό χώρο. Για να εξηγήσω γιατί αναφέρθηκα στη φράση αυτή για να νικήσει μία ομάδα χρειάζεται να μην κάνει λάθη, να παίζει με τη δική της ταυτότητα και να παίζει με ωριμότητα. Αυτή τη στιγμή είμαστε πιο ώριμοι. Είμαστε μία ομάδα που αποτελείται από νέους ανθρώπους. Να μειώσουμε τον αριθμό των λαθών. Πρέπει να κάνεις τον συνδυασμό. Είμαστε έτομοι, φιλόδοξοι και να δείξουμε τον πιο καλό μας εαυτό αλλά και να δείξουμε την ταυτότητά μας. Όταν μιλώ για λεπτομέρειες και για ωριμότητα αναφέρομαι και στις συνθήκες. Είναι το κρύο που δεν είμαστε τόσο συνηθισμένοι. Να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να κάνουμε το καλύτερο”.

Για το αν θα παρατάξει τριάδα στην άμυνα:

“Ποτέ δεν δίνω τις 11άδες σε μία συνέντευξη Τύπου. Πρέπει πρώτα να τη μάθουν οι παίκτες. Έχουμε μία ακόμα προπόνηση. Φυσικά και αποτελεί μία εκδοχή. Είναι πολύ πιθανό να συμβεί αλλά μπορεί και όχι. Μία ομάδα πλούσια σε τακτική μπορεί να προσαρμόζεται σε διάφορα συστήματα. Όμως αυτό δεν έχει να κάνει με ονόματα αλλά έχει να κάνει με την ομάδα και την κατάστασή της. Είμαστε έτοιμοι να αλλάζουμε συστήματα. Να προσαρμοζόμαστε και να αλλάζουμε τακτική. Το πιο βασικό είναι η ομάδα να δείξει το καλύτερο”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.