Oλυμπιακός: Κλειδί το πρώτο ημίχρονο

Γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να «χτυπήσει» νωρίς στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι την Πέμπτη στη Γερμανία και θέλουν να αιφνιδιάσουν, στο χρονικό σημείο που η αντίπαλός τους δείχνει πιο ευάλωτη φέτος.

Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ, δε δείχνει να είναι και στο καλύτερο «φεγγάρι» αμυντικά, έχοντας δεχτεί γκολ σε εννέα από τα τελευταία δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με μοναδική ανέπαφη εστία σε αυτό το διάστημα, το 5-0 εντός έδρας επί της Μπάτσκα Τοπόλα.

Το συγκρότημα της Bundesliga, συνηθίζει να δέχεται γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που έχει γίνει και στα 12 τελευταία ματς, στα οποία δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, στα τέσσερα πιο πρόσφατα από αυτά, δέχτηκε γκολ μέχρι το 25′ και σε κανένα δεν κατάφερε να κερδίσει. Οπότε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός σκοπεύει να πιέσει από νωρίς, για να υποχρεώσει τη γερμανική άμυνα σε λάθη, πιθανότατα με …πολιορκητικό κριό τον Ελ Κααμπί.

Συνολικά, από τα 23 γκολ που έχει δεχτεί στην Bundesliga η Φράιμπουργκ, τα 13 έχουν επιτευχθεί σε πρώτο ημίχρονο και τα 10 σε δεύτερο. Στο Europa League, έχει δεχτεί 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και 2 στο δεύτερο.

Συνολικά, στα 18 επίσημα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, η Φράιμπουργκ έχει δεχτεί γκολ (ανεξαρτήτως ημιχρόνου) στα 11, κερδίζοντας μόνο τέσσερα από αυτά, τα δύο στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο του ομίλου του Europa League και στη Σερβία με την Μπάτσκα Τοπόλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.