Γκατούζο: «Θα είναι μια κόλαση- αξίζει τον σεβασμό μας η ΑΕΚ»

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε με καλά λόγια για την ΑΕΚ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αξίζει τον σεβασμό όλων.

Αναλυτικά:

Σχετικά με τις απουσίες:

«Στενοχωρήθηκα για τον Ρονζιέ. Κατάλαβε τον τραυματισμό όταν γύρισε σπίτι. Ο Βερετού και ο Μπιλάλ είναι εναλλακτικές, αλλά θα μιλήσουμε και με τον πρόεδρο για να δούμε άλλες πιθανές λύσεις. Για το παιχνίδι αύριο θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε με τους διαθέσιμους παίκτες. Όσο για τον Ομπαμεγιάνγκ, υποφέρει από ένα οίδημα. Οι γιατροί του είπαν να ξεκουραστεί. Τα κάνει όλα πολύ καλά εκτός από το γεγονός ότι δεν σκοράρει. Αν δεν τον έλεγαν Ομπαμεγιάνγκ, δεν θα το συζητάγαμε».

Για τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ Ομπαμεγιάνγκ και Βιτίνια:

«Στον Ομπαμεγιάνγκ αρέσει η φυσική επαφή λιγότερο σε σχέση με τον Βιτίνια που παίζει πολύ έτσι. Είμαι χαρούμενος και με τους δύο, η επίθεσή μας είναι σε καλό επίπεδο».

Για τη διαφορά που παρουσιάζει η Μαρσέιγ μεταξύ Europa Γαλλικού πρωταθλήματος:

«Δεν υπάρχει κάποια διαφορά. Εκτός από τα αποτελέσματα. Κάναμε το καλύτερο μας ημίχρονο με την Μπράιτον; Και με τη Νις; Και με τη Λιλ; Μπορούμε να πούμε ότι όλα είναι μαύρα, ότι τίποτα δεν δουλεύει. Η θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα στο πρωτάθλημα είναι κακή, αλλά αυτό δεν αντανακλά τις εμφανίσεις της ομάδας. Δεν επικεντρώνομαι στα αρνητικά. Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε, όμως δεν βλέπω μια ομάδα που δίνει μόνο αρνητικά αποτελέσματα».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ:

«Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, πρόκειται να είναι πολύ δύσκολο. Στη Μασσαλία είχαμε τους οπαδούς μας, θα είναι μια κόλαση. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτό το γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα με παίκτες οι οποίοι ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού. Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που δεν αλλάζει. Είτε εντός, είτε εκτός έδρας, παίζουν το ίδιο στυλ ποδοσφαίρου και το κάνουν καλά. Πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και να τους δείξουμε τον σεβασμό που αξίζουν. Η ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα στο physical game. Είναι πολύ δύσκολο να τους πάρεις την μπάλα. Πρέπει να χάσεις αρκετή ενέργεια και είναι πολύ καλή στο κάθετο παιχνίδι. Πραγματικά συγχαίρω αυτούς που έφτιαξαν αυτή την ομάδα. Ταιριάζει σε αυτό που θέλει να παίξει ο προπονητής της».

Για τον Κοντογκμπιά:

«Δεν υπάρχει κάτι που δεν ξέρει να κάνει. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ας τον αφήσουμε να το δείξει μέσα στο γήπεδο αύριο. Εγώ περιμένω την ίδια απόδοση από όλους τους ποδοσφαιριστές».

Για την OPAP Arena:

«Μου αρέσει αυτός ο τύπος γηπέδων που ο κόσμος είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Αισθάνομαι ωραία στην Ελλάδα. Σέβομαι το ελληνικό κοινό πάρα πολύ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.