Κοσμάς: «Ο Αλμέιδα έλεγε ότι θα κερδίσουμε»

Ο Γιώργος Κοσμάς αποκάλυψε πως ο Ματίας Αλμέιδα ήταν σίγουρος, πως η ΑΕΚ θα επικρατούσε της Μπράιτον, πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης έκανε λόγο για ένα ποδοσφαιρικό έπος μέσα στην Αγγλία, απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Premier League. Παράλληλα, αποθέωσε τον Αργεντινό τεχνικό.

Χαρακτηριστικά, ο Κοσμάς αναφέρει: «Αυτό που έκανε απόψε η ΑΕΚ είναι ένα ποδοσφαιρικό έπος. Απέναντι στην ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Premier League και στην Ευρώπη ολόκληρη, απέναντι σε μία ομάδα με υπερπολλαπλάσιο μπάτζετ που μόνο αυτό το καλοκαίρι είχε έσοδα πάνω από 400 εκατομμύρια, η ΑΕΚάρα του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Ματίας Αλμέιδα νίκησε γιατί έπαιξε το ΔΙΚΟ ΤΗΣ ποδόσφαιρο, το ΔΙΚΟ ΤΗΣ στιλ παιχνιδιού. Με ψυχή χιλίων λιονταριών, με πίστη, με αυτοπεποίθηση, με επιθετικότητα, με νοοτροπία ΝΙΚΗΤΗ. Όλα αυτά που της δίδαξε και της ενέπνευσε αυτός ο σπουδαίος προπονητής, αυτός ο συγκλονιστικός άνθρωπος. Αυτός που της έμαθε να γιγαντώνεται μέσα από τα προβλήματα και να μην εγκαταλείπει ποτέ. Τούτη η ιστορική βραδιά έχει τη δική του σφραγίδα. Προχωράμε. Όλοι μαζί. Πάντα με πίστη. Όπως ο Ματίας που το έλεγε ξανά και ξανά χθες: “Θα κερδίσουμε. Σας το λέω. Θα κερδίσουμε”».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.