Τότι: «Αργά ή γρήγορα, η Σεβίλλη θα χάσει τελικό»

Ο Φραντσέσκο Τότι ελπίζει ότι η Ρόμα θα μπορέσει να «χαλάσει» το ρεκόρ της Σεβίλλης σε τελικούς Europa League.

Οι «τζιαλορόσι» αντιμετωπίζουν την Τετάρτη στη Βουδαπέστη την πολυνίκη της διοργάνωσης, με έξι κατακτήσεις σε ισάριθμες εμφανίσεις σε τελικούς.

Ωστόσο ο εμβληματικός πρώην αρχηγός της ιταλικής ομάδας δηλώνει αισιόδοξος, λόγω της παρουσίας του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Η Σεβίλλη έχει μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτούς τους τελικούς, νομίζω ότι έχει παίξει σε έξι και τους έχει κερδίσει και τους έξι. Οπότε αργά ή γρήγορα και με λίγη τύχη, θα χάσει. Με τον Μουρίνιο επικεφαλής, έχουμε αυτή τη φανταστική ευκαιρία. Είναι ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια, οπότε θα αντιμετωπίσει την πρόκληση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να κάνει την ομάδα να ανέβει στην κορυφή. Με έναν τέτοιο προπονητή, που έχει τόσο δυνατή προσωπικότητα, όλα είναι ευκολότερα. Αυτοί οι προπονητές είναι συνηθισμένοι στο να κερδίζουν, οπότε μπορούν να μεταδίδουν τη νοοτροπία του νικητή στην ομάδα και νομίζω ότι αυτό κάνει», είπε ο Τότι στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ και πρόσθεσε για τη σχέση του με τον Πορτογάλο τεχνικό:

«Μιλάω μαζί του αρκετά συχνά. Έπαιξα απέναντί του, αλλά θα ήθελα πολύ να τον είχα προπονητή. Δυστυχώς είχε άλλες ευκαιρίες και επέλεξε διαφορετικές ομάδες».

Ο Τότι φυσικά, θα ήθελε να είναι στη θέση των σημερινών παικτών της Ρόμα, για να προσπαθήσει να κατακτήσει κάτι που του έλειψε από τη μεγάλη καριέρα του:

«Το μόνο που δεν κατάφερα να κερδίσω με τη Ρόμα είναι ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Τότε, υπήρχαν δυνατότερες, πιο πλήρεις ομάδες και ήταν δύσκολο για μας να τις ακολουθήσουμε. Παρ’ όλα αυτά είμαι ακόμα ευτυχισμένος με την καριέρα μου και όσα κατάφερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι το έκανα με την ομάδα που αγαπούσα πάντα και αγαπώ μέχρι σήμερα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.