Ολυμπιακός: Η “έξυπνη” επιλογή του Πασχαλάκη

Ο Μίτσελ προανήγγειλε Πασχαλάκη. Γιατί είναι η κατάλληλη στιγμή για ντεμπούτο.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αφίχθη στον Ολυμπιακό αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ στην ωμική ζώνη του δεξιού χεριού. Ο Ολυμπιακός απέκτησε ακόμα έναν Έλληνα πορτιέρε με σημαντικές παραστάσεις, ο οποίος έχοντας φορέσει στο παρελθόν… βαριά γάντια, έχει φτάσει σε σημαντικές επιτυχίες. Ο Μίτσελ σκέφτηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει στον Πασχαλάκη την ευκαιρία ν’ αγωνιστεί για πρώτη φορά κάτω απ’ τα “ερυθρόλευκα” γκολπόστ στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Super League. Ο Ισπανός τεχνικός “ψήφισε” Τζολάκη για συγκεκριμένους λόγους. Δεν ήθελε ν’ αδειάσει τον Τζολάκη μετά την ήττα του Ολυμπιακού απ’ την Καραμπάγκ στο Φάληρο, καθώς κινδύνευε να φορτίσει αρνητικά τον 19χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος είναι ένα απ’ τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του ρόστερ.

Τζολάκης
Δεν “έκαψε” τον Τζολάκη ο Μίτσελ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Απ’ την άλλη πλευρά δεν θέλησε να είναι το ντεμπούτο του Πασχαλάκη στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, καθώς είναι ένα γήπεδο που δεν τον περίμενε με τις καλύτερες προθέσεις, λόγω των συμβάντων του παρελθόντος. Το πιθανότερο θα ήταν ο Πασχαλάκης να έμενε ανεπηρέαστος, ωστόσο η ταυτόχρονη απωλεια του Βρσάλικο και η είσοδος του “πρωτάρη” Ντόι στην ενδεκάδα δεν ήταν ιδανικό σενάριο για περισσότερους πειραματισμούς.

Ο Μίτσελ προανήγγειλε Πασχαλάκη! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Το ματς με την Καραμπάγκ φαντάζει καλύτερη ιδέα για το ντεμπούτο του Πασχαλάκη, όπως προανήγγειλε ο Μίτσελ. Ο “Superman” έχει απείρως μεγαλύτερη εμπειρία απ’ τον Τζολάκη σε ευρωπαϊκές βραδιές, έχοντας αγωνιστεί με ΠΑΣ Γιάννινα (4) και κυρίως με τον ΠΑΟΚ (33) σε 37 ματς σε προκριματικα Champions και Europa League, αλλά και φάσεις ομίλων Europa και Conference League. Ο 33χρονος πορτιέρε είναι “φτιαγμένος” για την πρώτη του εμφάνιση με τον έφηβο στο στήθος και ο τόνος επανεκκίνησης που έχει δοθεί στο συγκεκριμένο ματς, συμπίπτει με την πρώτη του εμφάνιση. Πρόκειται λοιπόν για μια πρώτης τάξης ευκαιρία να φωνάξει δυνατά “παρών” και να προσθέσει στον Μίτσελ έναν ακόμα πονοκέφαλο εν όψει της συνέχειας.

Το τελευταίο επίσημο ματς στο οποίο αγωνίστηκε ο Πασχαλάκης ήταν ο περσινός τελικός κυπέλλου του ΠΑΟΚ (21/05/22) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του να ηττάται 1-0. Η τελευταία του ευρωπαϊκή βραδιά ήταν στις 14/4/22 όταν ο ΠΑΟΚ γνωρισε ήττα απ’ τη Μαρσέιγ στην Τούμπα. Στις 10/12/20 ο Πασχαλάκης αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε φάση ομίλων Europa League, όταν ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος χωρίς σκορ με τη Γρανάδα στη Θεσσαλονίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.