Μίτσελ: “Μια… αρρώστια που σταδιακά θεραπεύουμε”

Ο Μίτσελ μίλησε για το ματς με την Καραμπάγκ στο Μπακού.

Ο Μίτσελ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εν όψει του ματς του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ στον Αζεραμπαϊτζάν για την 4η αγωνιστική του UEFA Europa League.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΤΣΕΛ

Για τα πλάνα ενόψει του αγώνα: “Φυσικά και έχω καταλήξει στο ποιοι θα παίξουν. Έχουμε κάποια προβλήματα με παίκτες που έπαιξαν που στο πρώτο παιχνίδι. Προβλήματα φυσικής κατάστασης. Πρέπει να προσαρμόσουμε στις συνθήκες της ομάδας την 11άδα“.

Αν θεωρεί ότι το παιχνίδι είναι η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού: “Το ξέραμε και το λέγαμε και εμείς πριν το πει ο αντίπαλος. Έχουν γίνει αρκετά τη φετινή σεζόν και το αυριανό παιχνίδι θα είναι καθοριστικό για εμάς“.

Αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει κάποιον νέο ποδοσφαιριστή και πότε θα δούμε τον Πασχαλάκη: “Δεν είναι άγνωστο ότι μου αρέσει να χρησιμοποιώ παιδιά των ακαδημιών. Στα δύο από τα τρία έχουν παίξει παιδιά από την ακαδημία και είναι ότι καλύτερο έχω να κάνω να στοιχιματίζω στους νέους παίκτες. Έχουμε 34 παίκτες στο ρόστερ και είναι πιο δύσκολο να δώσουμε ευκαιρίες αλλά θα βρούμε τη λύση. Θα παίξει αύριο ο Πασχαλάκης και το έχει μάθει πρώτα εκείνος“.

Για το αν νιώθει φόβο μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα: “Ήταν σκληρό το αποτέλεσμα για το πως παίξαμε. Χάσαμε τον έλεγχο μετά το 1-0 και αυτό ωφείλεται σε μία… αρρώστια που έχουμε αρχίσει να τη θεραπεύουμε“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.