Europa League: Αγγαρεία αλλά πρόκριση για Φερεντσβάρος, θρίαμβος για τη Ζυρίχη

Φερεντσβάρος και Ζυρίχη κατόρθωσαν να περάσουν στους ομίλους του Europa League ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους κόντρα σε Σάμροκ Ρόβερς και Χαρτς αντίστοιχα.

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 1-0

Η Φερεντσβάρος είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο ραντεβού στην Ουγγαρία όταν επικράτησε εύκολα (4-0). Η ρεβάνς στο Δουβλίνο αποτέλεσε τυπική διαδικασία απέναντι στην πρωτοπόρο του ιρλανδικού πρωταθλήματος, Σάμροκ Ρόβερς. Οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν ποτέ το ματς και πήραν νίκη τιμής με γκολ του Άντριου Λάιονς στο 89ο λεπτό (1-0).

ΧΑΡΤΣ – ΖΥΡΙΧΗ 0-1

Οι Ελβετοί είχαν μικρό προβάδισμα καθώς είχαν νικήσει στον πρώτο αγώνα (2-1) με τους Σκωτσέζους να κάνουν την ζωή τους πιο δύσκολη μετά την αποβολή του Γκραντ. Ο Άγγλος μέσος στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα αποβλήθηκε στο 57ο λεπτό παίρνοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα (η 1η στο 18′). Η Χαρτς αναγκάστηκε να παίξει μια ώρα με παίκτη λιγότερο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Ευρώπης. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Ρόμπι Νίλσον, υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε αλλαγές για λόγους τακτικής, ενώ ο Γερμανός τεχνικός της Ζυρίχης Μάρκο Φόντα, έκανε μία και καλή, καθώς στο 79ο λεπτό πέρασε στο ματς τον Φάμπιαν Ρούνερ και ο 24χρονος καθάρισε τη πρόκριση με γκολ ένα λεπτό αργότερα (0-1, 80ο λεπτό).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.