Σταφυλίδης: “Μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός την Άιντραχτ”

Ο Κώστας Σταφυλίδης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να κερδίσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Έλληνας αμυντικός της Μπόχουμ ανέλυσε τη γερμανική ομάδα, την οποία θα αντιμετωπίζουν οι Πειραιώτες την Πέμπτη, για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League. Ο Σταφυλίδης μίλησε στην εφημερίδα “Real News”. Αναλυτικά δήλωσε:

Πως σου φάνηκε η Άιντραχτ;

«Μια καλή ομάδα, με τα συν και τα πλην της. Δεν είναι φόβητρο, αλλά και δεν μπορείς να μην την πάρεις στα σοβαρά. Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι η γερμανική ομάδα δεν βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση, κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι» και να τη νικήσουν».

Θεωρείς ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ του Ολυμπιακού;

«Αν ο Ολυμπιακός είναι σωστός, θα επικρατήσει. Έχει και τους ποδοσφαιριστές και την πείρα για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Αυτό, φυσικά, δεν προκύψει άκοπα, αφού ναι μεν η Άϊντραχτ δεν είναι σε φουλ φόρμα, ωστόσο θεωρώ δεδομένο ότι θα μπει δυνατά στο παιχνίδι, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό».

Θα τη χαρακτήριζες ομάδα έδρας;

«Κοιτάξτε, η ατμόσφαιρα εκεί είναι πολύ θερμή και έχει οπαδούς που τη στηρίζουν φανατικά, σε σημείο που να νιώθεις κάποιες στιγμές ότι το γήπεδο γέρνει! Αλλά πάλι δεν θα έλεγα πως όταν αγωνίζονται μακριά τα χάνουν, αφού διαθέτουν μαχητικό σύνολο που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Αν, όμως, ο Ολυμπιακός μπλοκάρει τα ατού της, θα την αποδιοργανώσει και θα τη φέρει σε δύσκολη θέση. Και πιστεύω πως μπορεί να το κάνει, αρκεί να εμφανιστεί διαβασμένος, σοβαρός και κυρίως να αποφύγει τα λάθη, διότι οι Γερμανοί δεν αφήνουν τέτοιες φάσεις να πέσουν κάτω».

Έχουν σχέση οι δύο αγώνες αυτός της Φρανκφούρτης και ο επερχόμενος στην Ελλάδα;

«Νομίζω πως όχι, αφού και στη Γερμανία ο Ολυμπιακός δε στάθηκε άσχημα και αν αξιοποιούσε μια – δυο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Στο Καραϊσκάκη, με τον κόσμο στο πλευρό του, οι όροι θα είναι υπέρ του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.