Βαλμπουενά: “Συγκινημένος που επιστρέφω, αλλά θέλω τη νίκη” (vid)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για την επιστροφή του σαν αντίπαλος της Φενερμπαχτσέ, αλλά και τους στόχους του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη.


Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού εν όψει της αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ (30/09, 19.45, MC Novasports.gr) για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο Γάλλος μέσος ο οποίος έχει αωνιστεί στη Φενέρ, δήλωσε:

Για την επιστροφή του ως αντίπαλος της Φενέρ

“Νιώθω υπέροχα που επιστρέφω στο γήπεδο με το οποίο έζησα ξεχωριστές στιγμές, έχουμε σχεσεις αγαπης με τη Φενέρ, έχω ‘όμορφες αναμνήσεις. Έχουν περάσει όλα αυτά γιατί είμαι παίκτης του Ολυμπιακού καθ έλω τη νίκη γιατί είναι πολύ σημαντική για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Θεωρώ πως θα τα πάμε καλά αύριο. Είμαι πολύ συγκινημένος για την επιστροφή μου εδώ”. 

Για το αν συζήτησε κάτι με τον Μαρτίνς για το ματς με τη Φενέρ λόγω της προηγούμενης παρουσίας του στην ομάδα

“Η αλήθεια είναι πως έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και είμαστε φιλόδοξοι. Έχουμε ξεκινήσει καλά στο νόμιλος και θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα και να προκριθούμε γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. Πρόκειται για μια ποιοτική ομάδα, έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Έχουν πορτογάλο προπονητή, οι οποίοι είναι πολύ καλοί στην τακτική. Είναι μια ομάδα με καλή και δουλεμένη άμυνα. Ο κόσμος θα παίξει τον δικό του ρόλο στο παιχνίδι και είμαστε προετοιμασμένοι γι΄αυτό. Στόχος μας είναι η νίκη”. 

Είναι προετοιμασμένος αγωνιστικά και πνευματικά ο Ολυμπιακός για ένα αποτέλεσμα εδώ;

“Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο γήπεδο γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ζεστή. Η ομάδα είναι πολύ πιεστική και η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Η διοργάνωση είναι δύσκολη και το γνωρίζουμε αυτό. Πρέπει να είμαστε παρόντες και να πάρουμε τη νίκη”. 

Για το αν θα ανταποκριθεί στην τελετή που πάντα ετοιμάζουν οι φίλοι της Φενέρ για όσους επιστρέφουν:

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επιστρέφω εδώ. Έχω στενές σχέσεις και όμορφα συναιθσήματα. Πέρυσι κληρωθήκαμε με τη Μαρσέιγ και φέτος με τη Φενέρ. Είναι το πεπρωμένο μου. Φυσικά και θα ανταποκριθώ στην παράδοση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.