Βιγιαρεάλ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1 : «Υποβρύχιο» με φιλόδοξη πλεύση! (hls)

Η Βιγιαρεάλ νίκησε 2-1 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, και προκρίθηκε - δίκαια - στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του προπονητή της, Γιουνάϊ Έμερι, την Άρσεναλ

Το «κίτρινο υποβρύχιο», όπως αποκαλείται από τους ποδοσφαιρόφιλους στην Ιβηρική χερσόνησο κι όχι μόνον η Βιγιαρεάλ, ήταν και στο δεύτερο ματς απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ένα σύνολο με υψηλότερο αγωνιστικό φρόνημα και σαφώς καλύτερο ποιοτικό επόπεδο.
Από τα πρώτα λεπτά η ομάδα του Έμερι στο «Ελ Μαδριγάλ» δεν είχε καμιά όρεξη να «κάτσει» πάνω στην νίκη του πρώτου ματς στην Κροατία (0-1) και αναζήτησε το γκολ παίζοντας ποδόσφαιρο κατοχής και δημιουργίας.
Στο 36’ ο Αλκάθερ έκανε το 1-0 και λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Τζεράρντ Μορένο έριξε μια πρόωρη… «αυλαία» στην όποια προοπτική ανατροπής των δεδομένων!
Στο περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν διάθεση να φανούν περισσότερο ανταγωνιστικοί και κατάφεραν να μειώσουν με τον Όρσιτς στο τελικό 2-1 στο 74ο λεπτό.
Η Βιγιαρεάλ προετοιμάζεται για τους ημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Άρσεναλ σε μια σύγκρουση με ιδιαίτερα συναισθήματα για τον τεχνικό Γιουνάϊ Έμερι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.