“Του χρόνου Champions League”

Σημαντική για το πρεστίζ της ομάδας χαρακτήρισαν τόσο ο Μπόλονι όσο και ο Μαλεζάς την παρουσία του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατά την συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Τότεναμ.

Σημαντική για το πρεστίζ της ομάδας χαρακτήρισαν τόσο ο Μπόλονι όσο και ο Μαλεζάς την παρουσία του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατά την συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Τότεναμ
 
Ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκίνησε τις τοποθετήσεις του με ερώτημα σχετικό με την ψυχολογία της ομάδας μετά την ήττα από τον Εργοτέλη και την διαχείριση του έμψυχου υλικού του συνδυαστικά με τις αντίστοιχες επιλογές του Άγγλου συναδέλφου του της Τότεναμ. “Δεν είναι δεδομένο ότι θα χρησιμοποιήσω κάποιους παίκτες αύριο. Δεν με επηρεάζουν τα πλάνα του αντιπάλου προπονητή αφενός γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουμε όλους τους παίκτες, αλλά και δεν είναι καλό να αλλάξουμε όλους τους παίκτες στην ενδεκάδα. Αστειευόμενος μπορώ μόνο να πω ότι δεν θα βάλω τον Μαλεζά αριστερο εξτρέμ. Μιλάμε για ροτέϊσον το οποίο μπορεί να γίνει υπό προϋποθέσεις, αναλόγως τον αριθμό των παικτών και το επίπεδό τους. Δεν είναι το ίδιο εύκολο σε εμάς όπως είναι στην Τότεναμ. Μπορεί να ζητήσω …κάποιους παίκτες από την Τότεναμ γιατί έχει πάρα πολλούς. Με την ευκαιρία θέλω να στείλω ενα μήνυμα στην Ομοσπονδία για το πρόγραμμά μας. Αν το δει κάποιος όταν είναι να φύγουμε για το Καζάν είναι πολύ φορτωμένο. Σε όλο τον κόσμο οι ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις παίζουν Δευτέρα και Παρασκευή, είναι κάτι που πρέπει να συζητήσω με την διοίκηση”.

Για το που θα ρίξει ο ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο βάρος, στην Ευρώπη ή στην Ελλάδα, απάντησε: “Νομίζω ότι ο προπονητής της Τότεναμ είπε κάτι τέτοιο για αυτήν τη στιγμή που μιλάμε. Κατά τον ίδιο τρόπο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό για μας γιατί τα παιχνίδια αυτά σου δίνουν τη δυνατότητα να αγωνίζεσαι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν τις καλύτερες αγγλικές ομάδες και ελπίζω του χρόνου να αντιμετωπίσουμε την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”.

Για το ποιες είναι οι προσδοκίες του στον ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος τεχνικός είπε: “Όσον αφορά την Ευρώπη για εμάς είναι μεγάλη χαρά που οι παίκτες μου πέτυχαν να βρίσκονται στους ομίλους, ήταν ένα δώρο για τους φιλάθλους. Αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην Ελλάδα”.

Για τα επί μέρους προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος με παίκτες τραυματίες του, είπε: “Υπάρχουν οι τραυματισμοί και όντως είναι πρόβλημα. Εχουμε την περίπτωση του Λάζαρ που δεν έχει μυικό πρόβλημα και ο μόνος που έχει τέτοιο πρόβλημα είναι ο Αθανασιάδης”.

Πριν από τον Ρουμάνο τεχνικό μίλησε εκπροσωπώντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Στέλιος Μαλεζάς, που σχολίασε: “Είναι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ του ΠΑΟΚ που βρισκόμαστε πάλι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Περάσαμε δύο πολύ καλές ομάδες έως τώρα. Ολοι ξέρουμε τι σημαίνει να παίζεις αντίπαλος με την Τότεναμ. Θέλει συγκέντρωση για να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να φοβόμαστε κάτι, πρέπει να κερδίσουμε κάτι από αυτά τα παιχνίδια. Όλα τα ματς είναι δύσκολα και πρέπει να πάρουμε εμπειρίες για το μέλλον”.

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί η Τότεναμ με αρκετούς αναπληρωματικούς ο αμυντικός του ΠΑΟΚ σχολίασε: “Οταν βρίσκεσαι σε μια μεγάλη αγγλική ομάδα δεν υπάρχει πρώτη και δεύτερη επιλογή, μπορεί ο προπονητής της Τότεναμ να πιστεύει πως τώρα αυτοί είναι οι καλύτεροι. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί σε αυτές τις ομάδες. Εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να κερδίσουμε και φυσικά να το χαρούμε. Αν όχι να το κερδίσουμε θέλουμε τουλάχιστον να μην χάσουμε. Αυτό που πρέπει να φοβόμαστε είναι να μην είμαστε καλοί εμείς. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι άλλο ακόμη και αν πιάσει καλή απόδοση η Τότεναμ αν εμείς παρουσιαστούμε όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα. Είναι πολύ σημαντικό να ξεχνάμε γρήγορα το προηγούμενο παιχνίδι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι και η ζωή, πρέπει να ξεχνάμε γρήγορα το προηγούμενο αποτέλεσμα, είτε αυτό είναι θετικό, είτε αρνητικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.