Χιμένεθ: «Ισορροπημένη κλήρωση» (video)

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Μανόλο Χιμένεθ η κλήρωση του Europa League.

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Μανόλο Χιμένεθ η κλήρωση του Europa League. Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως ο όμιλος της ΑΕΚ είναι αρκετά ισορροπημένος, ενώ συμπλήρωσε πως προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα ομάδα στην ΑΕΚ.

Ο Χιμένεθ δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Πολύ ισορροπημένος όμιλος, τέσσερις ομάδες ισάξιες μεταξύ τους ομάδες. Μιλάω χωρίς να γνωρίζω τους παίκτες και τα ροστερ. Βλέπω και άλλες ομάδες που είναι φαβορί και θα ήταν πιο δύσκολο να ήταν η ΑΕΚ σε κάποιον από αυτούς τους ομίλους. Η δυσκολία που υπάρχει είναι ότι είναι τέσσερις ισάξιες ομάδες όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ σημαντικά Βλέποντας τον όμιλο καταλαβαίνουμε ότι είναι ισάξιες οι ομάδες αν κληρωνόμασταν όπως ο ΠΑΟΚ με την Τότεναμ θα έπρεπε να συγκεντρωθούμε σ αυτές τις ομάδες. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι οι ομάδες αλλά αν έχεις βλέψεις στην Ευρώπη όλα γίνονται. Σ’ αυτό τον όμιλο ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε, Πέρυσι υπήρχε ένα φαβορί στον όμιλο η Ζενίτ και θα έπρεπε να συγκεντρωθούμε σ αυτή την ομάδα και να την κερδίσουμε. Προφανώς και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην γίνει ο αγώνας με τη Λοκομοτιβ στη Μόσχα το χειμώνα γιατί είναι  πρόβλημα όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα από τη Ρωσία νωρίς είναι πολύ καλύτερη από σένα αλλά αν παίξεις αργότερα δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα βρίσκεται το γήπεδο. Αν μπορούσα να επιλέξω θα ήθελα ο πρώτος αγώνας με την Λοκομοτίβ να γίνει στη Μόσχα».

Και συμπλήρωσε: «Δεν γνωρίζω να πολλά πράγματα για αυτές τις ομάδες η Αυστρία βγάζει ομάδες με πολύ ταλέντο αν και δεν είναι στην Ευρώπη υπάρχουν πολύ γνωστές ομάδες».

Επίσης, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός τόνισε: «Είναι μια ομάδα νέα που τώρα διαμορφώνεται. Όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ είπαν ότι θα είναι μια κρίσιμη χρόνια , ωστόσο αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα βελτιώνεται με τον καιρό θα ήθελα να δω την πρόοδο της αυτή τη χρονιά.  Η ΑΕΚ θα βελτιώνεται γιατί ήρθαν παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα και θα σηκώσουν το βάρος της φανέλας».

*** Δείτε σε video τις αντιδράσεις και τους μορφασμούς του Ισπανού τεχνικού της ΑΕΚ την ώρα της κλήρωσης. Πως αντέδρασε όταν… έφυγε η Τότεναμ και πως όταν βγήκαν οι αντίπαλοι της Ένωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.