Το πρωί η συνέχεια (Ζωντανά από το Novasports2)

Το παιχνίδι του Ατρομήτου με την Άλκμααρ διεκόπη οριστικά στο 58' και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των Περιστεριωτών, λόγω της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε έναν πυλώνα του γηπέδου. Η συνέχεια το πρωί της Παρασκευής στις 12:00 (Ζωντανά από το Novasports2).

Λόγω φωτιάς στο “AFAS Stadion” το παιχνίδι της Αλμααρ με τον Ατρόμητο διακόπηκε περίπου στο 60ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των Περιστεριωτών. Διατάχθηκε η εκκένωση του γηπέδου, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να μην συνεχιστεί την Πέμπτη, με τις δύο ομάδες να δίνουν ραντεβού ξανά την Παρασκευή στις 12:00 (Ζωντανά από το Novasports2) για να λύσουν τις διαφορές τους .

Αυτό φυσικά είναι εις βάρος του Ατρομήτου, αφού οι παίκτες της Αλκμααρ θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να μπουν πιο έτοιμοι και διαβασμένοι για τα εναπομείναντα λεπτά. Ετσι χάθηκε και το στοιχείο του αιφνιδιασμού από τους Περιστεριώτες, οι οποίοι πλέον θα πρέπει στα 32 λεπτά να πετύχουν άλλα δύο γκολ.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Γιώργος Παράχος για την ομάδα του, καθώς στο δεύτερο λεπτό ο Χένκρικσεν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή για φάουλ στον Ούμπιντες. Ετσι ο Ατρόμητος είχε σχεδόν ένα ολόκληρο 90λεπτο μπροστά του για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στο Περιστέρι.

Στο 20′ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει το πρώτο βήμα για την ανατροπή. Ο Καραγκούνης “κέρδισε” το πέναλτι, όμως σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι, ο Παπαδόπουλος νικήθηκε από τον Αλβαράδο και έτσι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για να μπει ο Ατρόμητος οδηγός στο σκορ.

Αν και με παίκτη λιγότερο, η Αλκμααρ δεν κλείστηκε πίσω. Εβγαινε μπροστά εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη των Περιστεριωτών, ενώ με την πίεση που ασκούσε στη μεσαία γραμμή δυσκόλευε την κυκλοφορία της μπάλας στους αντιπάλους της. Μάλιστα οι Ολλανδοί είχαν δύο καλές στιγμές με τον Γιόχανσον για να ανοίξουν το σκορ, με τον Τζενάμο τη μία φορά να βγαίνει νικητής στο τετ α τετ και την άλλη  να βλέπει την μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι του. Στην τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου ο Ναπολεόνι με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Ούμπιντες δεν σημάδεψε σωστά, με την μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την αλλαγή του Γιαννούλη, ο οποίος πήρε τη θέση του Παπουτσογιαννόπουλου. Από τα πόδια του πρώτου ξεκίνησε και το γκολ στο 53′. Ο Γιαννούλης έβγαλε τη σέντρα, ο Καραγκούνης πετάχτηκε και επιχείρησε το βολές στην κίνηση. Ο Αλβαράδο δεν μπόρεσε να απομακρύνει, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα μετά την παρέμβαση του Παπαδόπουλου με το κεφάλι.

Κάπου εκεί ο φωτισμός άρχισε να μειώνεται και ο καπνός έκανε την εμφάνιση του στο πάνω μέρος του γηπέδου. Ξεκίνησε μία σύσκεψη με τους αρμοδίους, την ώρα που ο αγώνα βρισκόταν σε εξέλιξη και στο 58′ πάρθηκε η απόφαση της διακοπής και της εκκένωσης.

Αν και ο Ατρόμητος διαφωνούσε, η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε τα υπόλοιπα λεπτά να παιχτούν την Παρασκευή το πρωί, έτσι ώστε στην κλήρωση το μεσημέρι να μπει το όνομα της μίας από τις δύο ομάδες, εκτός και αν η άλλη κερδίσει τη θέση του lucky looser. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.