Καρεμπέ: «Οι τελικοί παίζονται πάντα για να κερδηθούν…»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μιλώντας σε ΜΜΕ του εξωτερικού επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι οι τελικοί είναι ιδιαίτερα ματς αλλά παίζονται για να κερδηθούν.

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε συγκεκριμένα στο Sky Sports για τον μεγάλο τελικό του Conference League, στον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν κόντρα στην Φιορεντίνα να κοσμήσουν την τροπαιοθήκη τους με ένα ακόμη βαρύτιμο Κύπελλο, το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο σε συλλογικό επίπεδο για την Ελλάδα.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ επεσήμανε ακόμη ότι Ολυμπιακός και Φιορεντίνα μοιάζουν αρκετά, τονίζοντας ότι η ιταλική ομάδα είναι πιο έμπειρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ο τελικός παίζεται πάντα για να κερδηθεί. Είμαστε έτοιμοι, αλλά ξέρουμε ότι ο αντίπαλος είναι δύσκολος. Η Φιορεντίνα έπαιξε ήδη σε τελικό της διοργάνωσης πέρυσι, αυτό σημαίνει ότι έχει ήδη εμπειρία. Πρέπει να παλέψουμε και να σκεφτούμε τη νίκη.

Ναι, μοιάζουμε με τους βιόλα, γιατί οι δύο προπονητές μας αλλάζουν πάντα σχήμα και γιατί και στις δύο ομάδες σκοράρουν σχεδόν όλοι οι παίκτες. Είμαστε όμοιοι, είναι αλήθεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.