Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» ο Πειραιάς ενόψει τελικού (photo)

Με ανάρτηση του στα social media, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ενημέρωσε ότι ο Πειραιάς θα κινηθεί επί τριήμερο σε ρυθμούς Ολυμπιακού.

Μια πραγματική γιορτή θα στηθεί στον Πειραιά, τις επόμενες μέρες, ενόψει του ιστορικού τελικού του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα (29/5, «Opap Arena»).

Με ανακοίνωσή του στα social media, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ενημέρωσε: «Στον Πειραιά μετράμε αντίστροφα για τον σημαντικότερο αγώνα στην ιστορία του Ολυμπιακού! Ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποιεί στην πόλη μια μεγάλη γιορτή στις 29 Μαΐου, την ημέρα του ιστορικού για την ομάδα μας τελικό του Europa Conference League με την Φιορεντίνα. Νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος ως Δήμαρχος Πειραιά, ως Αντιπρόεδρος και ως στέλεχος της ΠΑΕ τα τελευταία 30 έτη, αλλά πάνω από όλα ως Ολυμπιακός, που η ομάδα μας με την αξία της και την αγωνιστική της δυναμική αναμετράται στον τελικό.

Επιθυμία μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κλίμα γιορτής στον Πειραιά την ημέρα του τελικού. Για τον λόγο αυτό τοποθετούμε 3 γιγαντοοθόνες στην πλατεία Κοραή, στην πλατεία Παπανικολή στη Ζέα και στην πλατεία Γεννηματά στα Καμίνια με 2.000 καθίσματα, προκειμένου ο κόσμος να παρακολουθήσει ζωντανά το σπουδαίο αυτό παιχνίδι.

Παράλληλα, το Κανάλι Ένα 90,4 FM συμμετέχει με ένα πλήρες δημοσιογραφικό πρόγραμμα. Από τις 17:00 και ως την έναρξη του αγώνα θα εκπέμπει ζωντανά από την πλατεία Κοραή, με καλεσμένους παλαίμαχους παίκτες του Ολυμπιακού και το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΔΗ.ΡΑ.Π., θα μεταφέρει το κλίμα από τις γειτονιές του Πειραιά. Σε ρυθμούς τελικού μπαίνει και ο Πύργος του Πειραιά. Επί τρεις ημέρες, από τις 27 έως τις 29 Μαΐου, ο Πύργος θα “ντυθεί” στα ερυθρόλευκα, σε ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Πειραιά. Είναι ένα σύμβολο για τους Πειραιώτες και ο καλύτερος πρεσβευτής μας στο εξωτερικό. Θα ήθελα για ακόμα μια φορά να συγχαρώ τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, τον προπονητή και τους παίκτες για την τεράστια επιτυχία της πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League.

Εύχομαι στην ομάδα μας καλή επιτυχία και με το καλό να φέρει την κούπα στον Πειραιά!».

Δείτε την ανάρτηση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.