Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Η άποψη του Μπρινιόλι

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, μίλησε στην Ιταλία για τον τελικό του UEFA Europa Conference League.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας, που έχει τεθεί εκτός Παναθηναϊκού, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα Violanews και «ακτινογράφησε» τον Ολυμπιακό, εν όψει 29ης Μαΐου.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα μια δυνατή και οργανωμένη ομάδα. Είχε πολλά προβλήματα φέτος μέχρι τον Φεβρουάριο, διότι άλλαξε δύο προπονητές. Η ομάδα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα μέχρι τον Φεβρουάριο-Μάρτιο. Από τον Φεβρουάριο, τότε μάλλον βρήκαν αυτό που ήθελαν και άρχισαν να ανεβαίνουν. Ωστόσο, έχουν σημαντικούς παίκτες. Ένα παράδειγμα; Ο μπακ Ροντινέι, αλλά και ο Ελ Αραμπί, ο επιθετικός.

Υπάρχουν επίσης πολύ καλοί, ο τερματοφύλακας Τζολάκης είναι νέος και παίζει μόνο λίγο καιρό αλλά είναι πολύ καλός. Ο Ελ Κααμπί τα πάει πολύ καλά, αλλά ο Ελ Αραμπί είναι επίσης πολύ δυνατός. Γενικά μιλάμε για μια ομάδα που είναι σίγουρα προετοιμασμένη και ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο και που τους τελευταίους τρεις μήνες έχει βρει την κατάλληλη θέση και το έχει αποδείξει».

Για τον Παναθηναϊκό και τον Ντραγκόφσκι, ο Ιταλός δήλωσε:

«Ο Ντράγκο ήρθε τον Ιανουάριο για να με αντικαταστήσει αφού ο σύλλογος αποφάσισε να με αφήσει εκτός επειδή δεν ανανέωσα το συμβόλαιό μου. Αποφάσισαν να κάνουν αυτή την επιλογή και καλά κάνουν. Είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Ο Βίτορ Ούγκο από την άλλη βρίσκει λιγότερο χώρο. Είναι δύο εξαιρετικά παιδιά, δύο σπουδαίοι επαγγελματίες. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ο Βίτορ Ούγκο βρίσκει λιγότερο χώρο από τον Ντραγόφσκι, κάνουν τη δική τους διαδρομή.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.