Ολυμπιακός: Μια ομάδα χωρίς φόβο για την πρόκριση! (videos)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο "Σουκρού Σαράτσογλου" (18/04, 22.00, MC LIVE Novasports.gr) για να πάρει την πιο... ζόρικη πρόκριση της σεζόν.

H ώρα της αλήθειας πλησιάζει για τον Ολυμπιακό! Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για τη ρεβάνς του νικηφόρου 3-2 του Φαλήρου απέναντι στη Φενερμπαχτσέ, για την προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League στο “καυτό” Σουκρού Σαράτσογλου (18/04, 22.00, MC LIVE Novasports.gr) της Κωνσταντινούπολης. Οι “ερυθρόλευκοι” προπονήθηκαν για τελευταία φορά πριν το κρίσιμο ματς στο γήπεδο της Φενέρ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με την κατάρτιση της αρχικής ενδεκάδας του Ολυμπιακού, που θα διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στους Τούρκους. Είναι πάγια τακτική του να κρατάει όλους τους παίκτες σε εγρήγορση και φυσικά δεν την άλλαξε στην Πόλη.

Να είναι ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ

Το κλίμα είναι εξαιρετικό στις τάξεις των παικτών του Ολυμπιακού, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει φροντίσει να διατηρήσει υψηλά το αγωνιστικό φρόνημα και την αυτοποεποίθηση του δυναμικού του. Η πολύτιμη εβδομάδα φυσικής ανάπαυσης και πνευματικής ανασύνταξης δεν πήγε χαμένη για τον Βάσκο. Δούλεψε αρκετά σε κομμάτια τακτικής, αλλά και πνευματικής προετοιμασίας της ομάδας του. Μίλησε προσωπικά με παίκτες, φρόντισε να προπονήσει στην κατάλληλη ένταση το ρόστερ του και φυσικά ανέλυσε τις αδυναμίες του πρώτου ματς, που οδήγησαν στα δύο γκολ “παθητικό”, σ΄ ένα ματς που φάνταζε 100% “ερυθρόλευκο” για μεγάλο μέρος του ματς. Για τον Ισπανό είναι πολύ σημαντικό να αποδώσουν κατάλληλα “παίκτες – κλειδιά” του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πέρα απ’ την ομαδική συγκέντρωση, την οποία ο Ολυμπιακός έχει εμπεδώσει, όπως έχει φανεί σε σημαντικά “διπλά” υπό τον Μεντιλίμπαρ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κυνηγός, όχι θήραμα!

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μην έχει τον ρόλο “θηράματος” στο Σουκρού Σαράτσογλου. Ο Μεντιλίμπαρ έχει προετοιμάσει την ομάδα του με στόχο να κάνει το δικό της παιχνίδι και να είναι εκείνη που θα δώσει ρυθμό στον αγώνα, ειδικά στα πρώτα κρίσιμα λεπτά. Αυτό προϋποθέτει έλλειψη φοβικότητας, υψηλή ανταγωνιστικότητα και κατά γράμμα εκδήλωση του αγωνιστκού πλάνου του Ισπανού. Ποιο είναι αυτό; Ο Ολυμπιακός θα μπει στο ματς για να το κερδίσει και όχι να το “κλέψει”. Στο πρώτο ματς μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ο Μεντιλίμπαρ θέλει να βάλει σφραγίδα στη νέα εποχή των Πειραιωτών, ασχέτως αποτελέσματος. Οι δηλώσεις του Ισπανού κόουτς στη συνέντευξη τύπου ήταν ξεκάθαρες: “Θέλουμε να κρατήσουμε τα καλά που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. δεν θα είναι εύκολο γιατί θα έχουμε απέναντι μας μία ομάδα που θέλει να κερδίσει. Θα παίξουμε με συγκέντρωση και θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα θετικά στοιχεία που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση”.

Ποιος κρύβεται πίσω απ’ τις… λέξεις

Πίσω απ’ αυτές τις δηλώσεις κρύβεται σε μεγάλο βαθμό και η σύνθεση της ενδεκάδας του Ολυμπιακού στο αυριανό ματς. Οι “ερυθρόλευκοι” θα ξεκινήσουν με τον Τζολάκη κάτω απ’ την εστία, στην άμυνα θα βρεθούν οι Ορτέγκα, Κάρμο, Ντόη, Ροντινέι, μπροστά τους οι Έσε και Τσικίνιο, ενώ προβάδισμα για τη μεσαία γραμμή έχουν οι Γιόβετιτς, Φορτούνης, Ποντένσε και φυσικά στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Κααμπί. Ο πολύτιμος σε φυσικό επίπεδο Μασούρας βρίσκεται πιο πίσω στην ιεραρχία των σκέψεων του Μεντιλίμπαρ για το αρχικό σχήμα, καθώς έχει στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες και επικίνδυνους εκτελεστικά απ’ το ξεκίνημα του ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.