ΠΑΟΚ: Μία και… σήμερα (video)

Προπόνηση και πρόγραμμα συνεντεύξεων του «Δικεφάλου» και των Βέλγων παραμονή της κρίσιμης αναμέτρησης...

Στους ρυθμούς του δεύτερου αγώνα της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League κόντρα στην Μπριζ (18/04, 22:00, Γήπεδο Τούμπας) κινούνται άπαντες στον ΠΑΟΚ.

Το ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως στο ιατρικό δελτίο υπάρχουν μόνον τα ονόματα των Ιβάν Νάσμπεργκ, Μάρκος Αντόνιο, Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ ενώ έγινε γνωστό – και – το πρόγραμμα των προπονήσεων αλλά και των συνεντεύξεων και των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου»: «Δυο μέρες πριν από το ραντεβού με την ιστορία του, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει προσηλωμένος την προετοιμασία του για την μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (16.04) περιελάμβανε κατα κύριο λόγο δουλειά στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην επιθετική λειτουργία, ενώ στο τελευταίο μέρος του προγράμματος οι παίκτες έπαιξαν τουρνουά υψηλής έντασης.

Οι Μάρκος Αντόνιο και Ιβαν Νάσμπεργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (17.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα, στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές.

Η Κλαμπ Μπριζ θα προπονηθεί στην Τούμπα στις 19:00, με το πρώτο τέταρτο να είναι ανοιχτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου της βέλγικης ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.