Φενέρμπαχτσε: Ο Τζέκο θέλει στήριξη την Πέμπτη

Ο Έντιν Τζέκο ζήτησε από τους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών, στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Ο Βόσνιος επιθετικός τόνισε πως οι φίλαθλοι της τουρκικής ομάδας θα πρέπει να στηρίξουν την ομάδα του, προκειμένου να ανατρέψουν την ήττα τους 3-2 από πρώτο ματς των δυο ομάδων στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αρχικά, ο Τζέκο δήλωσε: «Ξεκινάμε τους αγώνες με αρκετά αργό ρυθμό τελευταία. Πασάρουμε αργά και κάνουμε πολλά λάθη. Η κατάσταση ήταν κάπως έτσι σε όλο το πρώτο μέρος. Δεχτήκαμε πρώτοι γκολ μετά από λάθος. Είναι πάντα δύσκολο να ανατρέπεις αγώνες, όταν δέχεσαι πρώτος γκολ, αλλά μπορεί να το χρειαζόμαστε αυτό για να ξυπνάμε».

Στη συνέχεια, ο Βόσνιος επιθετικός συμπλήρωσε: «Τώρα γυρνάμε σελίδα και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Θα ήθελα να καλέσω τους οπαδούς της ομάδας στο παιχνίδι της Πέμπτης. Ελάτε εδώ και δείξτε μας τη στήριξή σας. Σταθείτε πλάι στους παίκτες, ακόμα κι όταν χάνουν την μπάλα, όταν χάνουν ένα γκολ ή όταν κάνουν μια λάθος πάσα. Χειροκροτήστε τους, μην τους αποδοκιμάζετε, στηρίξτε τους. Προετοιμάστε τους για τα επόμενα παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επειδή αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος στήριξης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.