Βικτόρια Πλζεν – Φιορεντίνα 0-0: Όλα θα κριθούν στη ρεβάνς (highlights)

Στο "Αρτέμιο Φράνκι" θα κριθεί η πρόκριση μεταξύ Βικτόρια Πλζεν και Φιορεντίνα.

Βικτόρια Πλζεν και Φιορεντίνα αναδείχτηκαν ισόπαλες στη Ντούσαν Αρένα. οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους την επόμενη εβδομάδα στη Φλωρεντία.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο. Οι γηπεδούχοι όμως απείλησαν από κόρνερ στο 11’, με τον Χέιντα να παίρνει την κεφαλιά, αλλά αστόχησε. Στο 24’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Βύντρα να σουτάρει αλλά δεν βρήκε στόχο. Δώδεκα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μπελότι να εκτελεί αλλά ο Γέντλιτσκα μπλόκαρε. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «βιόλα» απείλησαν με τον Μπελτράν στο 55’  αλλά ο Γέντλιτσα δεν φοβήθηκε και απέκρουσε το σουτ του Αργεντίνου. Δεν υπήρχαν πολλές φάσεις στο παιχνίδι μέχρι το 78’, όταν και οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Χόρι, αλλά το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κουάρτα, αλλά δεν βρήκε στόχο. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον διαιτητή, Όρελ Γκρίνφιλντ, να σφυρίζει για τελυταία φορά στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βικτόρια Πλζεν (Μ. Κούμπεκ): Γέντλιτσκα- Χράνατς, Χέιντα, Γέμελκα- Ρέζνικ, Τσερβ, Κάλβαχ, Κάντου- Σουλτς, Χορί, Βύντρα (62’ I. Τραορέ)

Φιορεντίνα (Β. Ιταλιάνο): Τερατσιάνο- Μπιράγκι, Μ. Κουάτρα, Μιλένκοβιτς, Ντόντο- Μπελτράν (70’ Μπάρακ), Μαντράγκορα, Άρτουρ (79’ Λόπεζ)- Σοτίλ (79’ Κουαμέ), Γκονζάλεζ (84’ Ικόνε), Μπελότι (70’ Εντζολά)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.