ΠΑΟΚ: Το προφίλ της Μπριζ (videos)

Τη βελγική Μπριζ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Στον «δρόμο» του ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Europa Conference League, η Μπριζ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στις 11 Απριλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπριζ, ενώ στις 18 του ίδιου μήνα φιλοξενεί τους Βέλγους στη Θεσσαλονίκη και το γήπεδο της «Τούμπας».

Εφόσον η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεπεράσει το εμπόδιου της Μπριζ θα κοντραριστεί με τον νικητή από το ζευγάρι Πλζεν – Φιορεντινά για τα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Θυμίζουμε ότι οι Βέλγοι του Ρόνι Ντέιλα το βράδυ της Πέμπτης (14/03) έστειλαν… σπίτι την Μόλντε.

Η Μπριζ βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 51 βαθμούς ύστερα από 29 αγωνιστικές. Προπονητής των Βέλγων είναι ο Ρόνι Ντείλα, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο και αυτή είναι η πρώτη του χρονιά στην Μπριζ. Στο παρελθόν ο 48ο χρονος Νορβηγός έχει περάσει από τις Σταντάρ Λιέγης, Νιου Γιορκ Σίτι και Σέλτικ.

Το «αστέρι» της ομάδας αποτελεί ο νεαρός Αντρέας Σκοβ Ολσεν. Ο 24χρονος Δανός διεθνής σημείωσε δύο γκολ, κόντρα στη Μόλντε και η αξία του στο transfermarkt.gr κοστολογείται στα 18 εκατομμύρια ευρώ, τα περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο παίκτη της ομάδας.

Ο Όλσεν μετρά επτά συμμετοχές με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στο Europa Conference League, ενώ στο πρωτάθλημα της Pro League έχει αγωνιστεί σε 28 ματς με 10 γκολ και τέσσερις ασίστ. Ουσιαστικά με τον Ντέιλα στην άκρη του πάγκου έχει χάσει μόλις ένα ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.