Φενερμπαχτσέ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 0-1: Αποχαιρέτησε με “ψηλά το κεφάλι”! (highlights)

Νίκη για την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ μέσα στη Τουρκία με 1-0 απέναντι στη Φενερμπαχτσέ, που προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Φενερμπαχτσέ και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ αναμετρήθηκαν στο “Σουκρού Σαράτσογλου” στον δεύτερο αγώνα της φάσης των “16” του UEFA Conference League. Με το 0-3 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο, οι γηπεδούχοι ήταν το ξεκάθαρο φαβορί για τη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα από το Βέλγιο έκανε μια παραπάνω από αξιοπρεπή εμφάνιση, σκόραρε με τον Ράσμουσεν και κέρδισε μέσα στη Τουρκία, αλλά η ομάδα του Ισμαήλ Καρτάλ θα βρίσκεται στα προημιτελικά.

Το ματς

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού δεν είχαμε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Η Φενέρ στη πρώτη καλή της στιγμή πέτυχε γκολ με τον Σάμουελ. Ο διαιτητής Νταμπάνοβιτς, όμως, ακύρωσε το γκολ με την συμβολή του VAR ως οφσάιντ. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Νίλσον αλλά δεν κατάφεραν να βάλουν το γκολ που θα άλλαζε τις ισορροπίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα, με τον προπονητή της Φενέρ να προχωρά σε αλλαγές. Λίγα λεπτά μετά, κι ο προπονητής της Ουνιόν έκανε το ίδιο, με τα αποτελέσματα να φαίνονται άμεσα. Ο Λαπουσέν έκανε το γέμισμα στη περιοχή, με τον Ράσμουσεν να παίρνει τη κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ψυχολογία και έγιναν πολύ πιο απειλητικοί. Αλλά δε βρήκαν άλλο τέρμα μέχρι το τέλος

Φενερμπαχτσέ (Καρτάλ): Εγριμπαγιάτ, Σάμουελ, Ντίκου, Έστερβολτ, Καντιόγλου, Φρεντ (62′ Ζάιτς), Γιουκσέκ, Καχβετσί (62′ Τάντιτς), Κεντ {75′ Χακάν (94′ Ντουρσούν}, Σιμάνσκι, Μπατσουαγί (75′ Τζέκο)

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (Μπλεσίν): Λίντνερ, Τέρο, Κάστρο-Μοντέζ, Βανούτ, Μασίντα (90′ Τσιλάντα), Λαπουσέν, Αμανί (67′ Πουέρτας), Ράσμουσεν, Νίλσον (67′ Τέκλαμπ), Έκερτ-Αγιένσα (89′ Χιουγκεβέλντε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.