Ντ. Κοτάρσκι: “Θα είναι δύσκολο ματς, θέλω να περάσουμε και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση”

Αποστολή στο Ζάγκρεμπ
Ο γηγενής πορτιέρε του "Δικεφάλου" ήταν αυτός που είχε την τιμητική του μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς κόντρα στην Ντινάμο

Η επιστροφή του Ντομινικ Κοτάρσκι στην πατρίδα του για το 1ο ματς της φάσης των “16” του UECL ανάμεσα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τον ΠΑΟΚ (07/03, 22:00, “Στάδιο Μάξιμιρ”) ήταν αρκετή για να τον φέρει, εκπροσωπόντας τους συμπαίκτες του, στη συνέντευξη Τύπου.

Ο 25χρονος πορτιέρε τόνισε αρχικά: «Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτό το παιχνίδι είναι όπως όλα τα άλλα για μένα. Δεν αλλάζει κάτι επειδή παίζω απέναντι σε μια ομάδα της πατρίδας μου. Θέλω να παίξω για τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, τον κόσμο μας. Ηρθαμε εδώ να πάρουμε ένα αποτέλεσμα καλό και αυτό έχω μόνο στο μυαλό μου».

Και πρόσθεσε αναφορικά με την ιδιαιτερότητα της… πατρίδας του, που επισκέπτεται και πάλι φέτος, ως αντίπαλος: «Φυσικά και αισθάνομαι πως επιστρέφω στο σπίτι μου και έχω ευχάριστα συναισθήματα. Αλλά παίζω για τον ΠΑΟΚ και θέλω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Ναι, πέρασα εδώ την παιδική μου ηλικία αλλά μέχρι εκεί. Το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ».

Για την κλήση του στην Εθνική σημείωσε: «Προφανώς και χαίρομαι που κλήθηκα στην Εθνική Ανδρών αλλά αυτό αργεί καθώς έχω υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Για να έχω πάρει την κλήση στην Εθνική αυτό είναι αποτέλεσμα των εμφανίσεων μου με τον ΠΑΟΚ. Και για αυτό θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω».
Για το αν έχει ομοιότητες αυτό το ματς με αυτό απέναντι στην Χάιντουκ: «Όχι γιατί τότε ήμασταν μια νέα ομάδα. Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Ντιναμό είναι μια καλή ομάδα, την έχουμε αναλύσει καλά, γνωρίζουμε τις αδυναμίες και τα προτερήματα της. Θα είναι σαφώς δύσκολο ματς, θέλω να περάσουμε μέσα από αυτό το ζευγάρι και να συνεχίσουμε στην διοργάνωση».

Κι ολοκλήρωσε απαντώντας σ’ ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με παίκτες της Ντιναμό, συμπαίκτες του στην Εθνική Νέων: «Όχι, δεν έχουμε μιλήσει. Απλά ανυπομονώ να τους δω στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.