ΠΑΟΚ: Η λίστα Λουτσέσκου για το ECL

Ο ΠΑΟΚ έστειλε σήμερα (2/2) στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa Conference League - Ποιοι ξένοι κόπηκαν, ποιος αποτελεί νέα εγγραφή

Τη λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους νοκ άουτ του Europa Conference League έστειλε σήμερα (2/2) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην UEFA. Σε αυτήν υπάρχει το όνομα του νεοφερμένου στην ομάδα Γιόνι Ότο, όχι, όμως, αυτά των Ράφα Σοάρες, Γιόαν Σάστρε και Ιβάν Νάσμπεργκ, τους οποίους ο Ρασβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να αφήσει εκτός.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η Λίστα Α. Η Λίστα Β, που θα περιλαμβάνει ονόματα γηγενών παικτών, όπως για παράδειγμα του Στέφανου Τζίμα, θα παραδοθεί στην UEFA τις επόμενες ημέρες, καθώς έτσι ενημέρωσε η διοργανώτρια του ECL τους συλλόγους ότι θα γίνει η διαδικασία.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε την Παρασκευή (02.02) τη λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα νοκ όυτ παιχνίδια του UEFA Europa Conference League 2023-24. Στη διάθεση του Ρασβάν Λουτσέσκου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:

Λίστα Α:

Μπάμπα, Τάισον, Γιόνι, Ντεσπόντοφ, Εκόνγκ, Γιαξής, Κεντζιόρα, Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Μεϊτέ, Μιχαηλίδης, Μουργκ, Οζντόεφ, Σαμάτα, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Ταλιχμανίδης, Μπράντον, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Ζίφκο Ζίβκοβιτς, Αντρίγια Ζίφκοβιτς.  

*Να σημειωθεί πως η Λίστα Β θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες στην UEFA”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.