Γ. Μιχαηλίδης: “Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι” (videos)

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός του "Δικεφάλου" μίλησε για το γκολ που σημείωσε, τη νοοτροπία της ομάδας κι όχι μόνον...

Αν κι αρχικά ένα δοκάρι πήγε να του το “χαλάσει” τελικά ο Γιάννης Μιχαηλίδης – περί ου ο λόγος – κατάφερε να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του στη χθεσινοβραδινή – ιστορική – νίκη του ΠΑΟΚ, έστω κι αν το γκολ που σημείωσε χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Τοϊβιο.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, μιλώντας στην κάμερα του διαδικτυακού τηλεοπτικού καναλιού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, PAOKtv σχολίασε: “Γκολ δεν είχα βάλει και στο… πρωτάθλημα… φέτος” και συνέχισε: “Πολύ ωραίο συναίσθημα, πολύ χαρούμενος… Δε με ενδιαφέρει που το έβαλα εγώ, κερδίσαμε, γυρίσαμε την κατάσταση… Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, γυρίσαμε την κατάσταση, το… μιλήσαμε μέσα στ’ αποδυτήρια και το γυρίσαμε“.

Για τις ευκαιρίες που είχε σχολίασε: “Κανονικά σήμερα έπρεπε να κάνω χατ-τρικ αλλά… τέσσερα ‘τσαφ’ μαζί… Ελπίζω κι η UEFA να μας βοηθήσει, να μετρήσει κανένα γιατί… φτάνει“.

Για τη νοοτροπία που διακρίνει τη φετινή ομάδα και τις ανατροπές που τη χαρακτηρίζουν, ειδικά στην Ευρώπη, είπε: “Η αλήθεια είναι πως δουλέψαμε πολύ πάνω σε όλους τους τομείς από την αρχή της σεζόν, στο κομμάτι της νοοτροπίας, του… ‘mentality’ όπως λέει κι ο προπονητής. Έχουμε φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο, πιστεύω ότι φαίνεται στο γήπεδο, γιατί έτσι γυρνάμε και τα παιχνίδια, μ’ αυτήν τη νοοτροπία“.

Σ’ ερώτηση για τις δυνατότητες αυτής της ομάδας και για το αν έχει ταβάνι απάντησε: “Όχι δεν έχει ταβάνι όπως φαίνεται… Πουσάρουμε τους εαυτούς μας συνέχεια, στην προπόνηση, στους αγώνες και πιστεύω ότι τ’ αποτελέσματα έρχονται“.

Και ολοκλήρωσε αναφερόμενος στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού με είκοσι τρεις ενεργούς ποδοσφαιριστές: “Αυτό ήρθε μέσα από τη δουλειά. Πιστεύω ότι ο κάθε παίκτης που βρίσκεται εδώ πέρα, είτε έχει παίξει λίγο είτε έχει παίξει πολύ είναι διψασμένος για τα παιχνίδια, διψάει για τη νίκη, δουλεύει κάθε μέρα στην προπόνηση, αυτό μπορώ να το πω με βεβαιότητα, ότι ο κάθε ένας από τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση δουλεύει στο 100%. Αρπάζουν τις ευκαιρίες όλα τα παιδιά, δεν έχουμε – πιστεύω – κάποιον που να υστερεί, όποιος μπαίνει βοηθάει, δίνει το κάτι παραπάνω κι αυτό φαίνεται στα παιχνίδια“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.