Λουτσέσκου: “Η Άιντραχτ το φαβορί, αλλά θέλουμε την πρώτη θέση”

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου σχολίασε σε ρουμάνικα ΜΜΕ την προσπάθεια που θα κάνει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλό του στο Europa Conference League κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Την πρώτη θέση του Ζ’ ομίλου του Europa Conference League κατέχει ο ΠΑΟΚ έπειτα από τέσσερις (4) αγώνες κι εκεί θέλει να παραμείνει μέχρι το τέλος των αναμετρήσεων. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις που έκανε σήμερα (13/11) σε ρουμάνικα ΜΜΕ ο προπονητής της ομάδας, Ρασβάν Λουτσέσκου, αναγνωρίζοντας, πάντως, ότι οι “ασπρόμαυροι” έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την οποία έχρισε φαβορί.

Αρχικά, είπε ο Λουτσέσκου για την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν: “Από το καλοκαίρι έως σήμερα, έχουμε δώσει 21 παιχνίδια και έχουμε ηττηθεί μόλις σε δύο. Το πρόσημο είναι σίγουρα θετικό. Τα έχουμε καταφέρει μέσα από την σκληρή ομαδική και ατομική δουλειά των παικτών και όλων των μελών της ομάδας. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, κάποιες μεταγραφές ήρθαν αργά, αλλά βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε”.

Ερωτώμενος για την πορεία της ομάδας του στο ECL απάντησε: “Με τον ΠΑΟΚ φτάσαμε πριν δύο χρόνια στους “8” του Conference League. Θα μπορούσαμε να προκριθούμε και στα ημιτελικά βάσει της εικόνας μας στα δύο παιχνίδια με την Μαρσέιγ. Τώρα βρισκόμαστε στην πρώτη θέση του ομίλου μας και έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι. Η Άιντραχτ είναι το φαβορί. Μην ξεχνάμε ότι εκπροσωπεί το γερμανικό ποδόσφαιρο”. 

Για να καταλήξει: “Εμείς θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας. Θα πάμε να κερδίσουμε και να τερματίσουμε στην πρώτη θέση, γιατί δίνει το πλεονέκτημα της απευθείας πρόκρισης στους “16” της διοργάνωσης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.