Σβαμπ: “Περήφανοι που γυρίσαμε αυτό το παιχνίδι!” (vid)

Ο... mr buzzer beater του ΠΑΟΚ χθες (26/10) κόντρα στην Αμπερντίν, Στέφαν Σβαμπ, εξέφρασε τα συναισθήματά του για την ανατροπή του σκορ στην αντίπαλη έδρα, μίλησε για τις σκέψεις του πριν την εκτέλεση του πέναλτι και τόνισε τη μεγάλη αξία αυτής της νίκης για την ομάδα του

Ο Στέφαν Σβαμπ είναι ο παίκτης που σημάδεψε το χθεσινό (26/10) παιχνίδι μεταξύ της Αμπερντίν και του ΠΑΟΚ. Με το δικό του εύστοχο χτύπημα πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα έδωσε τη νίκη στους “ασπρόμαυρους”, βάζοντας σφραγίδα στην ολική ανατροπή στο σκορ από 2-0 σε 2-3! Ο… mr buzzer beater του “Δικέφαλου”, λοιπόν, μετά τη λήξη της αγωνιώδους, όπως εξελίχθηκε, αναμέτρησης, εξέφρασε τα συναισθήματά του για όσα συνέβησαν στο Pittodrie Stadium, μίλησε για τις σκέψεις του πριν την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και τόνισε τη μεγάλη αξία αυτής της επιτυχίας για της ομάδα του εν όψει της συνέχειας.

Αρχικά, είπε σχετικά με τα συναισθήματα του μιλώντας στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας,που δημιούργησαν αυτό το κλίμα! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που νικήσαμε σε αυτό το παιχνίδι και πανηγυρίσαμε μαζί τους το νικητήριο γκολ, μετά το σφύριγμα του πέναλτι, που ήταν και το τελευταίο του διαιτητή. Μετά από αυτό το γκολ τα συναισθήματα ήταν απίστευτα! Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου κι εμείς την απολαύσαμε”.

Σχετικά με τις σκέψεις που έκανε πριν εκτελέσει το πέναλτι απάντησε: “Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, γιατί μόνο χαμένος μπορεί να βγεις εκείνη τη στιγμή. Όλοι περιμένουν από εσένα να σκοράρεις. Αν δεν σκοράρεις, είσαι ο μεγάλος χαμένος, ενώ αν σκοράρεις, είναι κάτι αναμενόμενο. Προσπάθησα να μείνω 100% συγκεντρωμένος. Να μην σκέφτομαι αρνητικά, όπως, για παράδειγμα, “τι θα γίνει, αν το χάσω”. Είχα καθαρό μυαλό, κατάφερα να σκοράρω και πήραμε τη νίκη!”

Και συνέχισε: “Πρέπει να είμαστε περήφανοι για όλους τους παίκτες μέσα στο γήπεδο, στον πάγκο, αλλά και για το τεχνικό επιτελείο, που καταφέραμε να γυρίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι! Δεν ήταν καθόλου εύκολο και ότι γυρίσαμε έναν αγώνα από 2-0 σε 2-3 μας δίνει μεγάλη ενέργεια να συνεχίσουμε”.

Όσο για τους οπαδούς της ομάδας που την ακολούθησαν στη Σκωτία και την υποστήριξαν εκεί μίλησε με θαυμασμό: “Είναι απίστευτοι! Ότι ήρθαν τόσοι πολλοί οπαδοί ήταν απολαυστικό! Έδωσαν κι αυτοί το 100%! Τους ακούγαμε συνέχεια για 90 λεπτά. Ήταν τρομεροί και τους ευχαριστούμε πολύ! Πιστεύω ότι παίκτες, οπαδοί και γενικότερα όποιος βρέθηκε σήμερα εδώ, δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή τη βραδιά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.