Λέγκια: Στην Πολωνία οι συλληφθέντες

Επέστρεψαν στην Πολωνία τελικά οι δυο ποδοσφαιριστές της Λέγκια, που είχαν συλληφθεί μετά την αναμέτρηση με την Αλκμαάρ.

Οι Ράντοβαν Πάνκοβ και Τζόσουε είχαν συλληφθεί στο πάρκινγκ του γηπέδου της ολλανδικής ομάδας, όταν είχαν μείνει εκτός πούλμαν και είχαν επεισόδιο με τις ολλανδικές αστυνομικές δυνάμεις. Η Λέγκια ανακοίνωσε πως οι δυο παίκτες έμειναν ελεύθεροι και πως επέστρεψαν στην Πολωνία. Σύμφωνα με τον πολωνικό Τύπο, ο Τζόσουε κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης, ενώ στον Πάνκοβ δεν απαγγέλθηκε κάποια κατηγορία από τις ολλανδικές αρχές. Η διοίκηση ετοιμάζεται να προχωρήσει σε καταγγελία προς την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα.

Την ίδια στιγμή, το περιστατικό παίρνει και πολιτικές διαστάσεις. Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ματέους Μοραβιέφσκι ξεκαθάρισε πως έχει ζητήσει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί το τι συνέβη και οι δυο ποδοσφαιριστές κατέληξαν στο κρατητήριο.

Χαρακτηριστικά, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Θα γίνουν επειγόντως όλες οι διπλωματικές ενέργειες για να διευκρινιστούν τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα στην Ολλανδία. Έχω δώσει εντολή στο υπουργείο εξωτερικών να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Οι παίκτες και οι οπαδοί πρέπει να αντιμετωπίζονται σύμφωνα με το νόμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.