Κουλιεράκης: “Μια δύσκολη νίκη, φέραμε το ματς στα μέτρα μας” (vds)

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη που πέτυχε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με τον ΠΑΟΚ

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήταν ένας από τους σκόρερ του ΠΑΟΚ στο β’ μέρος του παιχνιδιού με την Ελσίνκι όταν πήρε τη νίκη ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 του πρώτου μέρους. 

Ο Κουλιεράκης (πηγή soccerbase) σε ηλικία 19 ετών, 9 μηνών και 24 ημερών, έγινε ο νεότερος αμυντικός που σκοράρει για τον ΠΑΟΚ στα Κύπελλα Ευρώπης. Στη γενικότερη λίστα είναι ο έβδομος νεότερος σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. 

Ο Κουλιεράκης σε δηλώσεις που έκανε στο ΠΑΟΚ TV είπε: “Ήρθε για εμάς μια δύσκολη νίκη μπορώ να πω, σε ενα παιχνίδι με ιδιαιτέρες συνθήκες αφού το γήπεδο ήταν με πλαστικό τάπητα, κόντρα σε σεβαστή και καλή ομάδα. Φέραμε το ματς στα μέτρα μας, ήρθε μια σημαντική νίκη και για τη συνέχεια του ομίλου αλλά και για την ψυχολογία την δική μας. Οπότε ειμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα”.

Για το τι άλλαξε στο β’ μέρος είπε: “Αυτό που είχαμε από την αρχή στο μυαλό μας, ότι θα έρθουμε εδώ και θα πάρουμε την νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στα πρώτα 20 λεπτά μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, στην συνέχεια ο αντίπαλος κυριάρχησε λίγο περισσότερο και έβαλε το γκολ.Ήρθε το ημίχρονο, συζητήσαμε λίγο στα αποδυτήρια, ηρεμήσαμε κυρίως, είδαμε τα πράγματα πως είναι και μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο πάλι δυνατά για 50-55 λεπτά και δείξαμε ότι ήρθαμε μόνο για την νίκη. Για εμάς δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα. Βοήθησε και το γρήγορο γκολ που βάλαμε για το 1-1, ανεξαρτήτως αν το έβαλα εγώ, όποιος και να το έβαζε θα ήταν το ίδιο για την ομάδα. Κυριαρχήσαμε και ελέγξαμε το ματς ανά διαστήματα”.

Για το γκολ είπε: “Στην συγκεκριμένη φάση, ένιωσα ότι θα το βάλω το γκολ. Ότι θα έρθει η μπάλα επάνω μου, οτι θα το κυνηγήσω και ότι θα μπει. Ημουν πολύ χαρούμενος που μπήκε το γκολ, αλλά όπως είπα και πριν όποιος και αν το έβαζε θα ήταν το ίδιο για την ομάδα και ο στόχος μας ηταν να πάρουμε μια σημαντική νίκη”.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα που ακολουθεί, είπε: “Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι με την Ελσίνκι, πήραμε μια νίκη που θα μας δώσει ψυχολογία για να συνεχίσουμε σε ένα εξίσου σημαντικό και δύσκολο ματς με τα Γιάννενα. Πρέπει να πάμε και εκεί για να κερδίσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.