Σίβασπορ-Φιορεντίνα 1-4: Τούρκος οπαδός έσπασε με γροθιά τη μύτη του Μπιάνκο! (pics)

Αδιανόητες καταστάσεις στον αγωνιστικό χώρο του "Yeni 4 Eylül" με θύμα τον 20χρονο Ιταλό μέσο που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στο 83' αντί του Σ. Άμπραμπατ

Το γκολ του Καστροβίλι στο 89′ έκανε το 1-4 για τη Φιορεντίνα βάζοντας “ταφόπλακα” στις όποιες ελπίδες είχαν απομείνει στη Σίβασπορ.

Κι αν έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς σε συμπαίκτες και φίλους της ομάδας, ταυτόχρονα πυροδότησε την απαράδεκτη αντίδραση δύο οπαδών. Αμφότεροι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τον έναν εξ αυτών να καταφέρνει να βρεθεί κοντά σε ποδοσφαιριστές της Φιορεντίνα και συγκεκριμένα στον Αλεσάντρο Μπιάνκο τον οποίον και γρονθοκόπησε προκαλώντας του κάταγμα στη μύτη!

Σίβασπορ-Φιορεντίνα
epa10527145 Security staff chase pitch invaders during the UEFA Europa Conference League Round of 16, second leg soccer match between Sivasspor and Fiorentina in Sivas, Turkey, 16 March 2023. EPA/ERDEM SAHIN ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Το σκηνικό που δεν προβλήθηκε τηλεοπτικά αλλά στιγμιότυπα αυτού έχουν αποτυπωθεί από σε φωτογραφίες. Λίγο μετά το σχολίασε ο τεχνικός των “Βιόλα”, Βιντσέντζο Ιταλιάνο στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου λέγοντας τα εξής: «Η γροθιά που δόθηκε στον Μπιάνκο είναι ντροπή, δεν το περίμενε καν. Η μύτη του έχει σπάσει. Έμοιαζε με πάρτι η ατμόσφαιρα, με ένα τόσο γεμάτο γήπεδο έσπρωξαν τους παίκτες τους και αυτή η χειρονομία τα χαλάει όλα».

Απολογήθηκε από την πλευρά του ο ομόλογός του στον πάγκο της τουρκικής ομάδας, Ρίζα Καλιμπάι: «Λυπούμαστε για το επεισόδιο που έγινε, δεν είχε συμβεί ποτέ στην ιστορία της Σίβασπορ κάτι τέτοιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.