Εκτός απίθανου απροόπτου, η Σλάβια Πράγας στον δρόμο του Παναθηναϊκού

Η Σλάβια Πράγας δεν είχε πρόβλημα στο Γιβραλτάρ να ξεπεράσει την αντίσταση της αδύναμης Σεντ Τζόσεφ (0-4) και να αποκτήσει ισχυρότατο προβάδισμα πρόκρισης.

Τον νικητή του ζευγαριού Σεντ Τζόσεφ – Σλάβια Πράγας (τυπική διαδικασία η ρεβάνς στη πρωτεύουσα της Τσεχίας 28/7) αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στον τρίτο προκριματικό γύρο. Οι πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου και ο επαναληπτικός την Πέμπτη 11/8, με τους «πράσινους» να αρχίζουν την πορεία τους εκτός έδρας, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι Τσέχοι σαφώς πιο έμπειροι προηγήθηκαν και έναν περίπατο στο πρώτο ημίχρονο με τον νεαρό Νιγηριανό, Κόλινς Σορ να σκοράρει δύο φορές μέσα σε δέκα λεπτά. Με την συμπλήρωση 20 λεπτών στο παιχνίδι άνοιξε το σκορ (0-1, 21ο λεπτό), λίγο αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ (0-2, 32ο λεπτό) και το σκορ του ημιχρόνου έκλεισε ο Βραζιλιάνος Έβερτον Ντα Σίλβα που σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη Σλάβια (0-3, 45ο λεπτό). Στο ίδιο μήκος κύματος και το δεύτερο μέρος με τον Όντρεϊ Λινγκρ να έρχεται από τον πάγκο και να γράφει στο 56ο λεπτό το 0-4. Η Σεντ Τζόσεφ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την απ’ ευθείας αποβολή με κόκκινη κάρτα του Ισπανού Κρίστιαν Πέκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.