ΠΑΟΚ: Μια οικογένεια σε όλα! (vids)

Μικρές λεπτομέρειες που αποδεικνύουν την ενότητα και τη συνοχή των "Aσπρόμαυρων" κι αποτελούν βασικό συστατικό της πορείας τους

Είχαν να το λένε στον ΠΑΟΚ από την πρώτη θητεία του Ραζβάν Λουτσέσκου στην ομάδα για το ξεχωριστό κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια της ομάδας.

Μια συνθήκη που δημιουργήθηκε ξανά στα επιθυμητά κι απολύτως απαραίτητα για τον Ρουμάνο τεχνικό επίπεδα. Χθες, με τη λήξη του αγώνα, ο Χάρης Τσιγγάρας και ο Λευτέρης Λύρατζης απαρνήθηκαν τη μέθη της ευφορίας και των πανηγυρισμών προς στιγμή προκειμένου να κατευθυνθούν στον γενικό αρχηγό της ομάδας, Χρήστος Καρυπίδης και ο μεν πρώτος να πάρει τη φανέλα του μεγάλου άτυχου, Γιάννη Μιχαηλίδη που τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή κι ο δε δεύτερος την αντίστοιχη του Παντελή Κυριακίδη που ξημερώματα της ίδιας ημέρας άφησε την τελευταία του πνοή όντας σε δέκα τρία χρόνια σε άγρυπνο κώμα. Η ΠΑΕ δημοσιοποίησε σχετικό βίντεο με σχόλιο “Φίλοι για πάντα“, ενώ ακολουθεί κι η διαδικτυακή αντίδραση του Μιχαηλίδη μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του αναφέροντας τα εξής: “Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.