Σλόβαν Μπρατισλάβας: Ο Βάις πιστεύει στην πρόκριση

Ο Βλάντιμιρ Βάις τόνισε πως η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Ο τεχνικός της σλοβακικής ομάδας δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει τη Λίνκολν με περισσότερα από τρία γκολ και πως αν η ομάδα του καταφέρει να πάρει τη νίκη στην Κοπεγχάγη, τότε θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση.

Χαρακτηριστικά, ο Βάις δήλωσε στη σλοβακική τηλεόραση: “Θέλαμε να κερδίσουμε, θέλαμε να είμαστε πιο δραστήριοι, αλλά μας έλειπε η ταχύτητα και η ποιότητα μπροστά, αλλά έδωσα συγχαρητήρια στην ομάδα. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία μετά από ένα σουτ του Μεντβέντεφ, μερικές μισές ευκαιρίες, αλλά είχε και ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες του. Η ισοπαλία μάλλον είναι δίκαιη, αλλά δε μας φτάνει”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Τα μαθηματικά είναι απλά, πρέπει να κερδίσουμε στην Κοπεγχάγη, υποθέτω ότι ο ΠΑΟΚ εντός έδρας δεν μπορεί να κερδίσει με περισσότερα από τρία γκολ. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Η Κοπεγχάγη κέρδισε στην έδρα μας αλλά δεν ήταν τόσο κυρίαρχη. Όλα μπορούν να συμβούν, θα πάμε να ρισκάρουμε και να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ παίζει εντός έδρας, αλλά πουθενά δε γράφεται ότι θα κερδίσει με 5-0 ή 6-0 τη Λίνκολν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας