ΠΑΟΚ: Σε ρόλο ξεναγού για Κοπεγχάγη (pic)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε... ταξιδιωτικές οδηγίες για τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα βρεθούν στην Κοπεγχάγη για τον αυριανό (21/10, 19:45') αγώνα της ομάδας εκεί, στο πλαίσιο του ECL

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνοι τους αύριο (21/10) στη Δανία για τον αγώνα με την Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Europa Conference League. Ήδη, οκτακόσιοι (800) “ασπρόμαυροι” οπαδοί, όπως ανακοίνωσε η ίδια η δανέζικη ομάδα, έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για την αναμέτρηση και ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στην πρωτεύουσα της χώρας, αλλά και στην κερκίδα.

Τα εισιτήρια που θα διατεθούν στους φίλους του ΠΑΟΚ είναι χίλια (1.000), οπότε οι Δανοί περιμένουν ότι θα πωληθούν και τα άλλα διακόσια, που έχουν απομείνει ως τώρα. Από την πλευρά τους, οι φίλοι της Κοπεγχάγης έχουν προμηθευτεί πάνω από 21.000 εισιτήρια ως τώρα, όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση της δανέζικης ομάδας, για ένα γήπεδο, το Parken Stadium, που έχει χωρητικότητα 38.065 θεατές.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τη δική της πλευρά, φρόντισε με σημερινή (20/10) ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο να δώσει… ταξιδιωτικές οδηγίες για τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα φτάσουν μέχρι τη δανέζικη πρωτεύουσα για να στηρίξουν την αυριανή προσπάθεια των “ασπρόμαυρων” να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και να βρεθούν στην πρώτη θέση του ομίλου τους.

Την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορείτε να δείτε εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.