ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για Ρεμπότσο

Στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ φαίνεται να βρίσκεται τ΄ονομα του Πέδρο Ρεμπότσο.

Στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ φαίνεται να βρίσκεται τ΄ονομα του Πέδρο Ρεμπότσο.
Αρκετά δημοσιεύματα από Ιταλία και Γαλλία, αναφέρουν πως η ΑΕΚ, εξετάζει τον Πορτογάλο αριστερό μπακ, ο οποίος έχει ακουστεί και για τον ΠΑΟΚ.

Η Seriebnews.com, σημειώνει:
«Επιστρέφοντας από τον δανεισμό του στην Πάσος Φερέιρα ο Πέδρο Ρεμπότσο, μπορεί να φύγει σύντομα από τον γαλλικό σύλλογο. Η Έλτσε ήταν από τις πρώτες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον και ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για τον παίκτη. Τα πράγματα όμως είναι πιο περίπλοκα από το αναμενόμενο.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που συγκέντρωσε το «SerieBNews.com» , η Γκρινγκάμπ ζητά τουλάχιστον 500 χιλιάδες ευρώ για να τον πουλήσει. Ένα σημαντικό ποσό αν ζητηθεί από συλλόγους όπως η ΑΕΚ , ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και οι Μετς και Τρουά στη Γαλλία, μπορούν να το δώσουν. Επίσης επειδή το συμβόλαιο του Πορτογάλου λήγει το 2022 και πιέζει να φύγει. Προς το παρόν υπάρχει μια κατάσταση αναμονής, με την Ελτσε να αρνείται να πληρώσει αυτό το ποσό» ανέφερε χαρακτηριστικά το Ιταλικό δημοσίευμα.
Ο Ρεμπόρτσο αγωνίζεται στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, ανήκει στην Γκινγκάμπ τα τελευταία 4 χρόνια έχοντας 84 συμμετοχές και 16 ασιστ. Έχει περάσει από Μπεσίκτας και Πάσος Φερέιρα με την μορφή δανεισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης