Άρης: Συν δύο υπολογίζει ο Μάντζιος

Τόσο ο Μπαντού Ντιαγέ, όσο και ο Φαμπιάνο Λέισμαν είναι έτοιμοι και τίθενται στην διάθεση του προπονητή τους για τον επαναληπτικό αγώνα του Άρη με την Αστάνα

Έτοιμοι δηλώνουν τόσο ο Μπαντού Ντιαγέ, όσο και ο Φαμπιάνο Λέισμαν για τον επαναληπτικό αγώνα του Άρη με την Αστάνα στο πλαίσιο τoυ β΄ προκριματικού, στο νεοσύστατο UEFA Confernce League.

Δύο επιπλέον λύσεις έχει στα χέρια του ο Άκης Μάνζιος για την αναμέτρηση της Πέμπτης και εφόσον ο ίδιος κρίνει πως η ομάδα του χρίζει βοήθειας από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής.

Άλλωστε αμφότεροι έχουν συμπληρώσει αρκετές μέρες που προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα, έχουν μπει στο πνεύμα των αποδυτηρίων και δεδομένων των ικανοτήτων τους αλλά και της εμπειρίας τους, είναι βέβαιο ότι μπορούν να προσφέρουν.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από τα υπόλοιπα ζητήματα που απασχολούν αυτές τις μέρες τον Άρη και αναφερόμαστε κυρίως στην εξέλιξη που θα έχουν οι Ματέο Γκαρσία και Ντάνιελ Σούντγκρεν οι οποίοι καταβάλουν προσπάθεια να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και να επανέλθουν στους ρυθμούς των προπονήσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.