EURO 2004: Το μυστικό του Ότο Ρεχάγκελ (vid)

Δείτε στην αποκλειστική συνέντευξη του Ότο Ρεχάγκελ στη NOVA ποιο ήταν το μυστικό του "αρχιτέκτονα" της μεγαλύτερης έκπληξης στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

“Πριν έρθω στην ομάδα, ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε”. Αυτή ήταν η αφοπλιστική ατάκα του Ότο Ρεχάγκελ στην αποκλειστική συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει το 2014 για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ που ήταν αφιερωμένο στον Γερμανό τεχνικό. Σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουμε το μυστικό της επιτυχίας εκείνης της ομάδας, ήταν κατατοπιστικός.

Οι κόντρες με την Ομοσπονδία και τους παράγοντες που ακολουθούσαν την ομάδα, η χαμηλή υπόληψη για την Εθνική ομάδα, αλλά και οι έριδες μέσα στην ομάδα ανάμεσα σε παίκτες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ εξαλείφθησαν. Η λέξη “οικογένεια” μπήκε για πρώτη φορά στο λεξιλόγιο της γαλανόλευκης και η πειθαρχία έγινε τρόπος ζωής.

Όλα αυτά δημιούργησαν τη νέα νοοτροπία στην Εθνική ομάδα που αποτέλεσε βασικό χαρακτηριστικό της πρώτης ταυτότητας που απέκτησε ποτέ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Υπό το  αίσθημα της δκαιοσύνης που ενέπνεε Ότο Ρεχάγκελ το νερό είχε μπει στο αυλάκι. 

Θαυμάστε τον Γερμανό τεχνικό να μιλά για το πως άλλαξε μια για πάντα την Εθνική ομάδα στο απόσπασμα του novasports.gr από το ντοκιμαντέρ για τον αρχιτέκτονα του έπους του 2004.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.