ΕΪΡΕ-Ελλάδα στη NOVA σήμερα στις 21:15 (videos)

Η Εθνικη Γυναικών δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ιστορίας της απέναντι στη δυνατή Ιρλανδία στο Δουβλίνο, ψάχνοντας τη μεγάλη έκπληξη που θα διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στο EURO 2021.

Το ποδόσφαιρο γυναικών γνωρίζει τεράστια άνθιση παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας προσπαθεί να ακολουθήσει τα χνάρια των κορυφαίων δυνάμεων. Η αλήθεια είναι πως ακόμα βρίσκεται σε εμβρυακό επίπεδο αλλά φαίνεται πως το ενδιαφέρον στη χώρα μας ολοένα και αυξάνεται.

Άλλωστε τόσο η Παγκόσμια όσο και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία “τρέχουν” προγράμματα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου γυναικών και σύντομα οι ομάδες της Super League θα πρέπει να έχουν και γυναικείο τμήμα. Σε ότι έχει να κάνει με την Εθνική Ελλάδος, το ευτύχημα για τον προπονητή της ομάδας, Αντώνη Πριόνα, είναι ότι μπορεί να επιλέξει από παίκτριες που παίζουν στο εξωτερικό και βρίσκονται ήδη σε ένα καλύτερο επίπεδο. 

Όπως για παράδειγμα η Αθανασία Μωραΐτου η οποία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Αλαμπάμα και παίζει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο στην Αμερική. 

Από την Αλαμπάμα στη Νέα Σμύρνη για τη NOVA

Πολύ σημαντικά βήματα εξέλιξης γίνονται όμως και από ομάδες που αγωνίζονται στο (ερασιτεχνικό ακόμα) πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, που στελεχώνει την Εθνική με αρκετές κοπέλες. Μία εξ αυτών και η Ελένη Κακαμπούκη που μίλησε στην κάμερα της NOVA για την Εθνική ομάδα και όχι μόνο.

Κακαμπούκη: «Στόχος μας η πρόκριση στο Euro 2021»

Στο πλευρό του Αντώνη Πριόνα, είναι η Ελένη Πελετίδου, πρώην διεθνής τερματοφύλακας, με μεγάλη εμπειρία, η οποία ουσιαστικά συνδέει το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον της Εθνικής ομάδας και βοηθά από το πόστο της προπονήτριας τερματοφυλάκων και όχι μόνο.

Πελετίδου: «Έτοιμη η εθνική γυναικών για τη μεγάλη πρόκληση»

Στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε και η Μιχαέλα Παράσχου η οποία έθιξε και το θέμα της προβολής των προσπαθειών που πρέπει να γίνουν για την ανάδειξη του ποδοσφαίρου γυναικών στη χώρ μας. 

Παράσχου: Μικρές οι διαφορές μας με το ΕΪΡΕ

Στις 21:15 λοιπόν από το Novasports 1HD μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας απέναντι στο ΕΪΡΕ στο Δουβλίνο. Οι δύο ομάδες μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουν διαφορά τριών βαθμών με την Ιρλανδία να είναι στους 7 και την Ελλάδα στους 4 βαθμούς. Όποια πάρει τη νίκη αποκτά μεγάλο προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης πίσω από τη Γερμανία που μόνο με θαύμα θα χάσει την πρωτιά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.