Ο πατέρας του Γκόμεζ υπερασπίζεται τον Στέρλινγκ

Ο πατέρας του Τζο Γκόμεζ, Ογκούστους, τόνισε ότι ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν έχει ευθύνη για τον καυγά με τον γιο του στην προπόνηση της Αγγλίας.

Ο πατέρας του Τζο Γκόμεζ, Ογκούστους, τόνισε ότι ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν έχει ευθύνη για τον καυγά με τον γιο του στην προπόνηση της Αγγλίας.

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είχε επεισόδιο με τον μπακ της Λίβερπουλ και συμπαίκτη του στην Εθνική μία μέρα μετά τη μονομαχία των δύο ομάδων για την Πρέμιερ Λιγκ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από το παιχνίδι των «λιονταριών» με το Μαυροβούνιο.

Ωστόσο ο πατέρας του Γκόμεζ έσπευσε να τονίσει στη Daily Mirror ότι ο Στέρλινγκ δεν ευθύνεται για όσα έγιναν και τα απέδωσε στην ένταση που υπάρχει στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Ο Τζο δεν περίμενε κάτι τέτοιο, τελικά συνέβη, το προσπέρασε και συνέχισε. Είναι καλά εκτός από μία γρατζουνιά στο πρόσωπο. Ο Ραχίμ του ζήτησε συγγνώμη. Είναι κάτι νορμάλ, είναι νέοι άνθρωποι παθιασμένοι με αυτό που κάνουν και φιλόδοξοι. Αν η Λίβερπουλ είχε χάσει τότε κάποιος από τους δικούς της παίκτες μπορεί να είχε εκνευριστεί. Δεν φταίει ο Στέρλινγκ, οι οπαδοί τον προκαλούσαν και τελικά ξέσπασε λόγω της απογοήτευσης. Όλοι το καταλαβαίνουμε αυτό, είναι ποδόσφαιρο και είμαστε άνθρωποι», είπε ο Ογκούστους Γκόμεζ.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.