Σιρχάουζ-Παυλίδης: 2-0 και στο βάθος Εθνική! (vid)

Στην αναμέτρηση της Χρόνινχενμε τη Βίλεμ αντίπαλοι ήταν ο Κάι Σιρχάουζ με τον ήδη διεθνή Βαγγέλη Παυλίδη. Ανεβαίνει κι άλλο στην εκτίμηση του Φαντ Σχιπ ο Σιρχάουζ, καθιερώνεται ο Παυλίδης.

Ο Τζον Φαντ Σχιπ έχει ρίξει “δίχτυα” σε όλη την Ευρώπη για να βρει περιπτώσεις που μπορεί να ενδοιαφέρουν την Εθνική ομάδα. Ήδη διεθνής έχει χριστεί ο Βαγγέλης Παυλίδης ο οποίος σκόραρε απέναντι στη Βοσνία. 

Ένας ακόμα παίκτης που αγωνίζεται στην Ολλανδία και παρακολουθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι και ο Κάι Σιρχάουζ. Στο πρόσφατο ματς της Χρόνινχεν απέναντη στη Βίλεμ Σιρχάουζ και Παυλίδης έπαιξαν αντίπαλοι με τον γιο του πρώην ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ να σκοράρει τα δύο γκολ της νίκης της Χρόνινχεν.

Με τα δύο επόμενα ματς της Εθνικής αλλά και όποια φιλικά κλειστούν για τον Μάρτιο να αποτελούν τα τελευταία τεστ πριν τη δημιουργία της ομάδας που θα πάει στο Nations League του 2020, δεν αποκλείεται να δούμε τον Σιρχάουζ στις κλήσεις της γαλανόλευκης, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Βασιλειάδη της Πάτερνμπορν του οποίοι τα χαρτιά ετοιμάζει η ΕΠΟ, και για τον Κιομουρτζόγλου της Χέρκακλες.

Δείτε τα γκολ του Σιρχάουζ στο παρακάτω βίντεο:  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.