Η Ιρλανδία κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Πογέτ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr η Ποδοσφαρική Ομοσπονδία της Ιρλανδίας κατέθεσε επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Γκουστάβο Πογέτ. Δεν είναι σίγουρο ότι θα την δεχθεί ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο θυμόσοφος λαός και οι Ιρλανδοί βάλθηκαν να πιστοποιήσουν αυτό το γνωμικό κάνοντας επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Γκουστάβο Πογέτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, η πρόταση είναι για πενταετές συμβόλαιο με σκοπό να πάει η Ιρλανδία στο EURO 2028 που θα διεξαχθεί στην Αγγλία, την Ιρλανδία, τη Βόρειο Ιρλανδία, τη Σκωτία και την Ουαλία με προπονητή τον Πογέτ.

Στόχος των Ιρλνδών είναι να δημιουργηθεί μια αξιόμαχη και ανταγωνιστική ομάδα για εκείνη την διοργάνωση, και έχοντας αξιολογήσει την πορεία του Πογέτ στην Εθνική Ελλάδος έκαναν την πρότασή τους.

Ωστόσο, για τον Πογετ προτεραιότητα παραμένει η Εθνική Ελλάδος και δεν είναι σίγουρο ότι θα απαντήσει θετικά στην πρόταση των Ιρλανδών, ενώ είναι διατεθειμένος εφόσον δεν ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ελλάδα, να περιμένει και άλλες προτάσεις ώστε να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση για το μέλλον του.

Αν πάντως απαντήσει θετικά, τότε η πρώτη αντίπαλος που θα βρει απέναντί του θα είναι η εθνική Ελλάδος στο Nations League που αρχίζει τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Από την πλευρά της Ομοσπονδίας, σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του Γκουστάβο Πογέτ, όπως διαμήνυσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ.Τάκης Μπαλτάκος, την άλλη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί σύσεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για να αποφασιστεί τί θα γίνει με το θέμα προπονητή στην Εθνική ομάδα. Δηάδή θα αποφασιστεί αν θα κατατεθεί πρόταση ανανέωσης στον Ουρουγουανό τεχνικό ή αν θα προχωρήσουν σε άλλη λύση άμεσα ώστε να έχει η ομάδα προπονητή πριν το φιλικό με τη Γερμανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.