Εθνική Ελλάδος: Αναχωρεί από την Ελλάδα χωρίς εισιτήριο επιστροφής ο Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ αναχωρεί άμεσα από την Ελλάδα και το novasports.gr γράφει τους δύο λόγους για τους οποίους θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα

Οι εξελίξεις στην εθνική ομάδα “τρέχουν” και πλέον νούμερο ένα ζήτημα για την “γαλανόλευκη” είναι το θέμα του προπονητή με δεδομένο ότι την Κυριακή 26 Μαρτίου τελειώνει και τυπικά το συμβόλαιο του Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι πολύ απογοητευμένος για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν προκρίθηκε στο EURO και γνωρίζοντας ότι από τη Δευτέρα θα είναι επισήμως ελεύθερος θα πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του και τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του.

Οι πληροφορίες του novasports.gr θέλουν τον Πογέτ να αναχωρεί άμεσα (αύριο ή μεθαύριο) από την Ελλάδα και μάλιστα με εισιτήριο για Λονδίνο χωρίς επιστροφή! Αυτό σημαίνει ότι στο μυαλό του αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι ανοιχτά.

Ο ίδιος έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να παραμείνει στο τιμόνι της ελληνικής ομάδας, ενώ όπως αποκάλυψε το novasports.gr και οι παίκτες θέλουν να συνεχίσουν μαζί του, κάτι που εξέφρασαν και στον πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Φυσικά πλέον θα μπορεί να εξετάσει όποια πρόταση του έρθει στα χέρια, είτε είναι από την Ιρλανδία είτε είναι από οποιαδήποτε άλλη ομάδα έχει αξιολογήσει θετικά την πορεία του στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια.

Συνεπώς μόνο δύο λόγοι υπάρχουν για να βγάλει ο Πογέτ το εισιτήριο Λονδίνο-Αθήνα. Ο πρώτος είναι η ΕΠΟ να του κάνει πρόταση για νέο συμβόλαιο, γεγονός που επί του παρόντος είναι διατεθειμένος να συζητήσει και να ζυγίσει. Ο δεύτερος είναι απλά για να επιστρέψει να μαζέψει και τα τελευταία πράγματα από το σπίτι που νοικιάζει και θα το νοικιάζει μέχρι και τα τέλη Μαΐου…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.